Odense Q og AGF kan hente vigtige point på hjemmebane

Odense Q Og AGF Kan Hente Vigtige Point På Hjemmebane
Tilbage
22. april 2021
Når kvalspillets tredje spillerunde fløjtes i gang på lørdag, kan Odense Q og AGF hente vigtige point til oprykning, hvis holdene henter tredje sejr i streg.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Iver Tidemand/Odense Q

Selvom der fortsat er mange point at spille om i kvalspillet, kan Odense Q og AGF for alvor kalde sig favoritter til oprykning, hvis det lykkes de to mandskaber at hente sejr og tre point i kvalspillets tredje spillerunde. 

Sundby – ASA, Aarhus, lørdag 24. april kl. 13.00

Sundby/Kløvermarken

Efter nederlag i kvalspillets første to spillerunder har lørdagens hjemmehold hårdt brug for en sejr og tre point i weekendens tredje spillerunde. Der er dog ingen tvivl om, at gæsterne fra ASA, Aarhus også vil gøre alt for at hive en sejr hjem, så de for alvor kan blande sig blandt oprykningsfavoritterne. 

 

Odense Q – B.93, lørdag 24. april kl. 14.00

Marienlystcentret

I kvalspillets tredje spillerunde gæster B.93 Odense Q. Lørdagens gæster fra B.93 har endnu ikke fået point i kvalspillet og jagter derfor sejr og maksimumpoint i weekendens opgør. Odense Q har dog også meget at spille for, da en sejr vil betyde maksimumpoint i kvalspillet og rykke holdet et skridt tættere på oprykning. Se kampen direkte lige hér, fra kl. 14.00.

 

AGF – AaB, lørdag 24. april kl. 14.00

Vejlby/Risskov Centret

I Aarhus tørner AGF og AaB sammen i kvalspillets tredje spillerunde. Mens hjemmeholdet har hentet sejre og maksimumpoint i kvalspillets første to spillerunde, led gæsterne fra AaB nederlag i anden spillerunde, og skal derfor ud at jagte sejr og point, når holdet lørdag drager mod Aarhus. AGF ligner dog et hold, som fortsat ønsker at spille i Danmarks bedste fodboldrække, så der bliver kamp til stregen, når pointene skal fordeles. Se kampen direkte lige hér fra kl. 14.00.