LINK: Rivalopgør venter i slutspillets anden spillerunde

LINK Rivalopgør Venter I Slutspillets Anden Spillerunde
Tilbage
14. april 2021
I weekenden fløjtes anden spillerundes tre kampe i gang, og på Vestegnen er der rivalopgør på programmet, når Brøndby IF tager imod Fortuna Hjørring.
Der kan ikke findes nogle resultater.

 Af: Kvindeliga.dk / Foto: Jess M. Madsen

Efter en kort landsholdspause er det endelig tid til fodbold i Danmarks bedste fodboldliga igen. På lørdag sparker de seks slutspilshold Gjensidige Kvindeliga i gang igen, når anden spillerundes sejre og point skal fordeles.

Ugens TV-kamp

FC Nordsjælland – KoldingQ, lørdag 17. april kl. 14.00

Right to Dream Park

I ugens TV-kamp tager FC Nordsjælland imod KoldingQ på Right to Dream Park. Begge hold indledte slutspillet med et nederlag, og har derfor brug for en sejr og tre point, når det går løs i anden spillerunde. I grundspillet blev det til to sejre til lørdagens gæster fra KoldingQ, der efter slutspillets første spillerunde har placeret sig på en foreløbig fjerdeplads, mens hjemmeholdet ligger på sjette- og sidstepladsen efter nederlaget til FC Thy – ThistedQ. Se med på SPORT LIVE, når KoldingQ jagter tredje sejr over FC Nordsjælland, lørdag fra kl. 14.00.  

Brøndby IF – Fortuna Hjørring, lørdag 17. april kl. 14.00

Brøndby Stadion, Bane 2

Der er lagt op til det helt store opgør på Vestegnen, når Brøndby IF og rivalerne fra Fortuna Hjørring tørner sammen. Lige nu har de to tophold placeret sig på ligaens anden- og tredjeplads, og gæsterne fra Fortuna Hjørring kan bringe sig væsentlig tættere på lørdagens hjemmehold, hvis det lykkes at hive en sejr hjem på Brøndby Stadion. De to hold mødtes to gange i grundspillet, hvor begge mandskaber hev en sejr hjem på egen hjemmebane. Der er altså lagt op til et brag af et rivalopgør, når de to tophold mødes på Brøndby Stadion, lørdag kl. 14.00. Se kampen direkte lige hér.

HB Køge – FC Thy – ThistedQ, lørdag 17. april kl. 16.00

Capelli Sport Stadion

På Capelli Sport Stadion er der lagt op til et meget tæt opgør, når HB Køge tager imod FC Thy – ThistedQ. Selvom de to hold lige nu er placeret i toppen og bunden af ligaen, har de to mandskaber spillet nogle meget lige opgør i efterårets grundspil, hvor det er blevet til et uafgjort resultat og en kneben 2-1 sejr til lørdagens hjemmehold. Begge hold har dog alt at kæmpe for i anden spillerunde, hvor en sejr til hjemmeholdet kan sikre en fortsat førsteplads, mens gæsterne, med en sejr, kan blande sig blandt ligaens absolutte top. Hvordan pointene fordeles, afgøres på lørdag, når de to hold tørner sammen på Capelli Sport Stadion, og du kan se opgøret direkte lige hér fra kl. 16.00.