Kan KoldingQ stjæle tredjepladsen fra Fortuna Hjørring?

Kan Koldingq Tage Tredjepladsen Fra Fortuna Hjørring
Tilbage
23. april 2021
I onsdags stjal KoldingQ fra topholdet fra HB Køge. I morgen venter endnu et tophold, når KoldingQ gæster Fortuna Hjørring i fjerde spillerundes TV-kamp.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: BlumePress

Når Fortuna Hjørring og KoldingQ løber på banen i morgendagens spillerunde er der en foreløbig tredjeplads på højkant. For mens en sejr til Fortuna Hjørring kan bringe holdet endnu tættere på Brøndby IF og HB Køge, betyder en sejr til gæsterne fra KoldingQ, at holdet overhaler Fortuna Hjørring og ligger sig ind på en foreløbig tredjeplads i slutspillet.

Ugens TV-kamp

Fortuna Hjørring – KoldingQ, lørdag 24. april kl. 14.00

Nord Energi Arena

I weekendens TV-kamp tager Fortuna Hjørring imod KoldingQ på Nord Energi Arena. Begge hold hev en sejr hjem i onsdagens midtugerunde, og kommer altså ind til fjerde spillerunde med en masse selvtillid i bagagen. Mens morgendagens hjemmehold slog KoldingQ 1-0 tilbage i begyndelsen af grundspillet, sluttede gæsterne fra KoldingQ grundspillet af med at slå de forsvarende danske mestre 3-0 sejr på Fynske Bank Arena tilbage i marts måned. Der er altså lagt op til et brag af en TV-kamp, når SPORT LIVE sender opgøret fra Nord Energi Arena i morgen kl. 14.00.  

 

FC Thy – ThistedQ – Brøndby IF, lørdag 24. april kl. 15.00

Sparekassen Thy Arena

Slutspillets første- og sjetteplads tørner sammen i weekendens fjerde spillerunde, når Brøndby IF gæster Sparekassen Thy Arena og FC Thy – ThistedQ. Holdet fra Vestegnen har fået en formidabel start på slutspil og hevet maksimumpoint hjem i de første tre spillerunder. Samme sejrsstime er det ikke blevet til for morgendagens hjemmehold, der har to nederlag med fra slutspillets seneste to spillerunder. Skal drømmen om medaljer bestå for FC Thy – ThistedQ kræver det altså en sejr i weekendens spillerunde, og det skal blive spændende at se, om holdet han slå formstærke Brøndby IF, eller om gæsterne kan fortsætte sejrsstimen. Se med, når de to hold tørner sammen på Sparekassen Thy Arena lige hér.

 

HB Køge – FC Nordsjælland, lørdag 24. april kl. 16.00

Capelli Sport Stadion

På Capelli Sport Stadion skal både HB Køge og FC Nordsjælland ud at revanchere resultat fra onsdagens midtugerunde. Mens gæsterne led nederlag på Vestegnen, tabte hjemmeholdet til KoldingQ, og mistede dermed også pladsen til Brøndby IF. Begge hold har altså alt at vinde i morgendagens spillerunde, og der er uden tvivl en intens og spændende kamp i vente, når de HB Køge byder FC Nordsjælland velkommen på Capelli Sport Stadion. Følg med lige hér, når pointene skal fordeles og weekendens sidste opgør fløjtes i gang, i morgen kl. 16.00.