Brøndby IF og HB Køge trækker fra i toppen

Brøndby IF Og HB Køge Trækker Fra I Toppen
Tilbage
17. april 2021
En sejr til Brøndby IF og HB Køge i slutspillets anden spillerunde betyder, at de to hold for alvor begynder at trække fra i toppen.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

FC Nordsjælland – KoldingQ: 1-0

Right to Dream Park

På Right to Dream Park tog FC Nordsjælland imod KoldingQ i ugens TV-kamp. De to hold spillede en tæt og målløs første halvleg og gik til pause 0-0. Anden halvleg startede også målløs, men efter 60 minutters spil fik Dajan Hashemi banket bolden i kassen, og bragt hjemmeholdet foran 1-0. Resten af kampen forblev målløs, og FC Nordsjælland kunne hive en sejr og tre point hjem i kampen om mesterskabet.

Brøndby IF – Fortuna Hjørring: 4-1

Brøndby Stadion, Bane 2

Der var ægte rivalopgør på programmet, da Brøndby IF og Fortuna Hjørring tørnede sammen i slutspillets anden spillerunde. Hjemmeholdet fik en formidabel start, da Agnete Nielsen fik banket bolden i kassen til 1-0 efter kun 22 minutters spil. Blot to minutter efter kom hjemmeholdet igen på måltavlen, da Frederikke Lindhardt bragte Brøndby IF foran 2-0, som også blev kampens pausestilling. Efter pausen var det igen hjemmeholdet der var på pletten, og et kvarter inde i anden halvleg kom også Josefine Hasbo på måltavlen, da hun kunne gøre det til 3-0. Med en kasse af Olivia Holdt fik Fortuna Hjørring bragt sig på måltavlen, men få minutter inden slutfløjt fik Nanna Christiansen for alvor lukket kampen, da hun scorede til 4-1, som også blev kampens slutresultat.

HB Køge – FC Thy – ThistedQ: 3-0

Capelli Sport Stadion

I slutspillets anden spillerunde gæstede FC Thy – ThistedQ HB Køge på Capelli Sport Stadion. Hjemmeholdet fik en drømmestart, da Stephanie Ribeiro brage HB Køge foran 1-0 efter blot fem minutters spil. En lille halv time senere var det igen HB Køge, der kom på måltavlen, da Madalyn Pokorny bankede bolden i nettet til stillingen 2-0, som også blev pausestillingen. Efter pausen kom Madalyn Pokorny igen på måltavlen, da hun fik scoret til 3-0 efter 67 minutters spil, som også blev kampens slutresultat.