Top-opgør i ugens tv-kamp

Top Opgør I Ugens Tv Kamp
Tilbage
10. september 2020
Ligaens foreløbige første- og andenplads mødes i et brag af en kamp, når ugens tv-kamp fløjtes i gang, søndag kl. 14.00.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

På søndag tørner ligaens to ubesejrede hold, FC Thy-ThistedQ og Brøndby IF, sammen i syvende spillerundes top-opgør. Det er første gang, at de to hold mødes i den nye sæson, så der er store forventninger til kampen.  

Ugens tv-kamp

FC Thy-ThistedQ – Brøndby IF, søndag 13. september kl. 14.00

Sparekassen Thy Arena

Ugens tv-kamp byder på topopgør, når FC Thy-ThistedQ tager imod Brøndby IF på Sparekassen Thy Arena. Selvom begge hold, efter sæsonens første seks kampe, er ubesejret, er det et Brøndby IF-mandskab, som har lagt sig solidt i toppen, med fire point ned til FC Thy-ThistedQ, som lige nu rangerer på ligaens andenplads. Hjemmeholdet kan dog, med en sejr og tre point, bringe sig helt tilbage i kampen om ligaens førsteplads. Så der er altså lagt op til et brag af en kamp, når de to mandskaber tørner sammen. Se kampen direkte på SPORT LIVE, søndag fra kl. 14.00.

AaB – KoldingQ, lørdag 12. september kl. 14.00

AaB’s Anlæg

På AaB’s Anlæg får hjemmeholdet fra Aalborg besøg af KoldingQ. Mens hjemmeholdet har haft det svært i sæsonens første seks kampe, og kun fået tilkæmpet sig et enkelt point, er det et KoldingQ-mandskab, som med storsejren over AGF, i sjette spillerunde, tog et stort skridt væk fra nedrykningspladserne. Gæsterne fra KoldingQ skal dog passe på med at undervurdere holdet fra AaB, der i femte spillerunde, leverede et overraskende resultat, da de spillede uafgjort mod det ubesejrede Thy – Thisted hold. Følg med, på lørdag kl. 14.00, når AaB tager imod KoldingQ og husk, at du kan se kampen direkte på kvindeliga.dk.

Link til kampen: https://mycujoo.tv/en/competition/gjensidige-kvindeliga/season/2020-2021?id=98458&play=true&tvId=3407

AGF – HB Køge, lørdag 12. september kl. 14.00

Vejlby/Risskov Centret

I Aarhus tager de hvid-klædte fra AGF imod HB Køge. Det er et storspillende HB Køge-hold, som i sæsonens første seks kampe har leveret flotte resultater, og sejre over stærke modstandere. Senest blev det til en sejr over de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring. Samme gode resultater i sæsonens indledende kampe har hjemmeholdet ikke leveret. Indtil nu er det kun blevet til en enkelt sejr over AaB, og i lørdagens spillerunde led hjemmeholdet et stort nederlag til KoldingQ. Om AGF-mandskabet kan rejse sig fra nederlaget, og besejre det stærke HB Køge-mandskab, afgøres i lørdagens opgør, som fløjtes i gang kl. 14.00. Se kampen direkte på kvindeliga.dk.

Link til kampen: https://mycujoo.tv/en/club/agf-kvindefodbold-17983q?id=100285&play=true&tvId=339

FC Nordsjælland – Fortuna Hjørring, lørdag 12. september kl. 18.15

Right to Dream Park

I lørdagens sene opgør skal FC Nordsjælland i kamp imod Fortuna Hjørring. Hjemmeholdet har klaret sig godt i sæsonens første seks kampe, hvor det kun er blevet til et enkelt nederlag, og rangerer lige nu på ligaens tredje plads. Anderledes er det gået for de forsvarende danske mestre fra Fortuna Hjørring, som i sæsonens første seks kampe har lidt tre nederlag, og lige nu har bragt sig ind på ligaens femteplads. Dog er der kun to point imellem de to mandskaber, så det skal blive spændende at se, hvem der trækker det længste strå og får tilkæmpet sig sejren og de tre vigtige point. Kampen fløjtes i gang 18.15, og kan ses direkte på kvindeliga.dk.

Link til kampen: https://mycujoo.tv/en/club/fortuna-hjorring-4ygh8g?id=98044&play=true&tvId=2303

Husk, at du altid kan holde dig opdateret om seneste nyt her på siden.