På lørdag venter sjette spillerunde

På Lørdag Venter Sjette Spillerunde
Tilbage
03. september 2020
Fire intense kampe venter i lørdagens spillerunde. Både top- og bundplaceringer er på spil, når kampen om de tre point sættes ind.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

På lørdag fløjtes sjette spillerunde i Gjensidige Kvindeliga i gang. Selvom Brøndby IF, efter femte spillerunde, fik lagt sig ind på ligaens foreløbige førsteplads, er der stadig tæt løb og få point imellem både top- og bundhold. Se med fra kl. 14.00, når sejre og point skal fordeles.

Ugens tv-kamp

HB Køge – Fortuna Hjørring, lørdag 5. september kl. 14.00

Capelli Sport Stadion

I sjette spillerunde er HB Køge værter, når de, på Capelli Sport Stadion, tager imod Fortuna Hjørring i rundens tv-kamp. Med 12 scoringer i sæsonens første fem kampe, er det et målstærkt hjemmehold, som gæsterne fra Fortuna Hjørring møder i lørdagens tv-kamp. Fortuna Hjørring har dog vist sig at have en stærk defensiv, og har indtil nu kun lukket fire mål ind. Det skal derfor blive spændende at se, om det bliver HB Køges målstærke offensiv eller Fortuna Hjørrings kontrollerede defensiv, der hiver sejren, og de betydningsfulde tre point, hjem i lørdagens sjette spillerunde. Se med fra kl. 14.00, når SPORT LIVE sender kampen.

Brøndby IF – AaB, lørdag 5. september kl. 14.00

Brøndby Stadion

Brøndby IF tager hjemme imod oprykkerne fra AaB i lørdagens spillerunde. Mens hjemmeholdet kun har tabt point en enkelt gang, er det et AaB-hold, som, i sæsonens første fem kampe, kun har fået tilkæmpet sig et enkelt point. Hjemmeholdet skal dog passe på med ikke at undervurdere gæsterne fra Aalborg. I forrige spillerunde lykkedes det nemlig AaB-mandskabet at tage point fra ligaens daværende ettere fra Thy-Thisted, da de på hjemmebane fik et uafgjort resultat med fra kampen. Det skal derfor blive spændende at se, om AaB-mandskabet kan gøre kunsten efter, og tage point fra holdet fra Vestegnen, som lige nu rangerer på ligaens førsteplads. Se kampen direkte på kvindeliga.dk fra kl. 14.00. 

KoldingQ – AGF, lørdag 5. september kl. 14.00

Fynske Bank Arena

På Fynske Bank Arena skal ligaens foreløbige sjette- og syvendeplads mødes i et brag af en kamp. I sæsonens første fem spillerunder er det kun lykkes de to mandskaber at hive en enkel sejr og tre point hjem til holdet. Inden lørdagens opgør rangerer KoldingQ bedst i ligaen, da holdet har lukket færre mål ind end AGF. Begge hold har dog, i sæsonens første fem spillerunder, scoret lige mange mål, så der er lagt op til et brag af en fodboldkamp, når KoldingQ og AGF mødes i sjette spillerunde, og kæmper for at undgå bundplaceringer. Opgøret kan ses direkte på kvindeliga.dk fra 14.00.  

FC Thy-ThistedQ – FC Nordsjælland, lørdag 5. september kl. 15.00

Sparekassen Thy Arena

I lørdagens sidste opgør mødes FC Thy-Thisted og FC Nordsjælland. Begge hold rangerer lige nu i ligaens absolutte top, og der er vigtige point at spille om, når de to hold tørner sammen i sæsonens sjette spillerunde. Mens FC Thy-Thisted kommer med et noget overraskende, uafgjort resultat fra sidste spillerunde, var det et FC Nordsjælland-mandskab, som fik tilspillet sig en flot sejr, da de på hjemmebane slog det ellers målstærke HB Køge-hold. Med kun et enkelt point imellem de to mandskaber, er der lagt op til et brag af en kamp, og det skal blive spændende at se, hvem der hiver sejren og de tre point hjem. Se kampen direkte på kvindeliga.dk fra kl. 14.00. 

Husk, at du altid kan holde dig opdateret om seneste nyt her på siden.