KoldingQ tager vigtig sejr på hjemmebane

Koldingq Tager Vigtig Sejr På Hjemmebane
Tilbage
06. september 2020
I gårsdagens spillerunde tilkæmpede KoldingQ sig en storsejr og tre vigtige point, og oprykkerne fra HB Køge stjal point fra de forsvarende mestre.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

HB Køge – Fortuna Hjørring: 1-0

Capelli Sport Stadion

I ugens tv-kamp tog HB Køge imod Fortuna Hjørring, på Capelli Sport Stadion. I første halvleg fik hjemmeholdet spillet godt op imod de forsvarende mestre fra Hjørring, og begge hold formåede at holde eget mål rent i kampens første 45 minutter, og kunne gå til pause til stillingen 0-0. Efter pausen foretog hjemmeholdet en udskiftning, og Makenzy Doniak kom på banen i stedet for Lærke Niklasson. Udskiftningen skulle vise sig at være en god beslutning for HB Køge, for efter blot ti minutter på banen, kunne indskiftede Makenzy Doniak bringe sit hold foran, da hun, i sammenspil med Cecilie Buchberg, fik banket bolden i kassen. HB Køge formåede at holde føringen i resten af kampen, og slog altså de forsvarende danske mestre 1-0.

Brøndby IF – AaB: 3-0

Brøndby Stadion

I Brøndby skulle ligaens top og bund i kamp. Hjemmeholdet fra Brøndby fik en forrygende start, da Theresa Eslund, efter blot fire minutters spil, fik banket bolden i kassen, og bragt holdet fra Vestegnen foran 1-0, som også blev pausestillingen. Gæsterne fra Aalborg foretog en udskiftning efter pausen, og fik spillet godt op imod hjemmeholdet i det første kvarter af anden halvleg. Brøndby-mandskabet kunne dog igen juble efter 60 minutters spil, da føringen blev fordoblet med en scoring af ligaens topscorer, Nanna Christiansen. Et lille kvarter efter kom hjemmeholdet igen på måltavlen, da Emma Nøddelund fik rettet et skud fra Mille Gejl imod eget mål. Brøndby vandt kampen 3-0, og bibeholder dermed ligaens foreløbige førsteplads.

KoldingQ – AGF: 5-1

Fynske Bank Arena

På Fynske Bank Arena skulle KoldingQ og AGF ud i et opgør, der havde væsentlig betydning for, at undgå nedrykningspladserne. Efter blot 12 minutters spil fik hjemmeholdet tilkæmpet sig et straffe, og Louise Eriksen fik med en scoring bragt sit hold foran 1-0, som også blev pauseresultatet. I anden halvleg var det igen hjemmeholdet, der fik den bedste start. Efter kun fem minutter fik Signe Baattrup banket bolden i kassen, og fordoblet hjemmeholdets føring. Signe Baattrup blev dobbeltmålscore blot ti minutter efter, da hun bragte KoldingQ foran 3-0. Ea Rasmussen og Molli Plasmann kom også på måltavlen, da de fik scoret til henholdsvis 4-0 og 5-0. Små ti minutter inden slutfløjt fik Lene Christensen direkte rødt, og indskiftede Mathilde Søjberg fik pyntet på resultat, da hun fik scoret til 5-1, som også blev kampens slutresultat.

FC Thy-ThistedQ – FC Nordsjælland: 2-2

Sparekassen Thy Arena

I sjette spillerunde skulle FC Nordsjælland den lange tur til Thisted, for at møde et ubesejret Thy-Thisted-hold. Det var gæsterne fra FC Nordsjælland, som kom bedst fra start, da Florentina Olar fik banket bolden i kassen, og bragt holdet foran 0-1. Hjemmeholdet fik dog udlignet efter 35 minutters spil, da Beate Marcussen, med asisst fra Rikke Dybdahl, fik scoret til 1-1. Stillingen holdt dog kun små ti minutter, og igen var det gæsterne, som kunne juble over en scoring, sat ind af Amanda Jacobsen. FC Thy-ThistedQ fik dog igen udlignet, lige før pausefløjt, da Matilde Kjeldgaard, på straffe, fik scoret til 2-2, som dermed blev pauseresultatet. Anden halvleg blev en intens omgang, hvor begge hold havde chancer. Alligevel blev det en målløs omgang, og kampen endte med det uafgjorte resultat, 2-2.

Husk, at du altid kan holde dig opdateret om seneste nyt her på siden.