Cheftræner vil tage point fra Fortuna Hjørring

Cheftræner Vil Tage Point Fra Fortuna Hjørring
SuperMatch
Tilbage
04. september 2020
I morgendagens opgør, imellem HB Køge og Fortuna Hjørring, er der fuld fokus på spillestil og pointfordeling.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

I ugens tv-kamp tager HB Køge imod de forsvarende danske mestre fra Fortuna Hjørring. Inden lørdagens opgør, er det to hold, som har præsteret stærkt i hver sin ende af banen. Mens hjemmeholdet har vist sig at være målfarlige, og scoret 12 mål i sæsonens første fem kampe, har gæsterne præsteret kontrolleret og stærkt i defensiven, og kun lukket fire mål ind i fem kampe.  

Lørdagens møde med Fortuna Hjørring bliver HB Køges første med de danske mestre. Cheftræner i oprykkerklubben, Peer Lisdorf, ser frem til opgøret imod Fortuna Hjørring, og mener, at morgendagens hjemmebane kan få betydning:

- Det bliver spændende at møde de forsvarende mestre på hjemmebane, hvor vi har klaret det godt.

I sæsonens første fem spillerunder, har HB Køge spillet to hjemmekampe, som begge er blevet til sejre, og holdet rangerer lige nu på ligaens femteplads. Især har hjemmeholdet præsteret offensivt, og er sæsonens, indtil nu, mest scorende hold. Cheftræner, Peer Lisdorf, er dog opmærksom på, at opgøret imod Fortuna Hjørring ikke bliver let, og at det kræver en benhård indsats af HB Køge-mandskabet:

- Vi skal være effektive på mulighederne, det er ikke sikkert, at vi får tilspillet os lige så mange chancer imod Fortuna Hjørring.

Hjemmeholdets mange mål og chancer skyldes, ifølge Peer Lisdorf, blandt andet den aggressive spillestil, som holdet spiller ud fra. Dog er han også opmærksom på, at aggressiviteten har haft betydning for antallet af mål, som holdet har indkasseret i eget mål:

- Vores DNA er, at vi er aggressive. Men vi er blevet ramt på omstillingerne.

Skal gæsterne fra Fortuna Hjørring slås i morgendagens opgør, er cheftræneren da også opmærksom på, at der skal styr på omstillingerne, og spilles mere kontrolleret:

- Vi skal være kompakte, og så skal vi spille mere organiseret og kontrolleret.

For cheftræner, Peer Lisdorf, er der dog ikke tvivl om, hvad der betyder mest i morgendagens opgør:

- Vi skal først og fremmest have nogle point.

Om det lykkes HB Køge at spille kontrolleret imod et stærkt Fortuna Hjørring-hold afgøres i lørdagens sjette spillerunde, som kan ses direkte på SPORT LIVE fra kl. 14.00.