AaB kæmper for overlevelse i ugens tv-kamp

Aab Kæmper For Overlevelse I Ugens Tv Kamp
SuperMatch
Tilbage
25. september 2020
På søndag tørner KoldingQ og AaB sammen i ugens tv-kamp. Ifølge begge trænere er der lagt op til en intens kamp, hvor tre point kan blive altafgørende.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

Når ugens tv-kamp i Gjensidige Kvindeliga ruller over skærmen, er det to mandskaber, som vil gøre alt for at hive en sejr og tre point hjem. Mens hjemmeholdet fra KoldingQ for alvor kan blande sig i ligaens top med en sejr i søndagens kamp, er det et AaB-hold, som har hårdt brug for tre point, hvis drømmen om en plads i slutspillet skal bevares.

Cheftræner i AaB, Martin Dale Stephens, er da også meget realistisk i forhold til holdets nuværende position:

- En sejr er meget vigtigt, hvis vi skal holde liv i en top seks placering. Vinder KoldingQ på søndag, må man være realistisk, så bliver det rigtig svært for os.

I sæsonens første syv kampe er det lykkes søndagens gæster fra AaB at hente et enkelt point, da de fik et uafgjort resultat med fra kampen imod FC Thy – ThistedQ, som endte 1-1. Generelt har AaB-mandskabet haft svært ved at få bolden i kassen i første halvdel af efterårssæsonen, og Martin Dale Stephens er da heller ikke i tvivl om, hvad holdet skal forbedre fremadrettet:

- Vi skal egentlig bare score på vores chancer, for det er svært at vinde kampe, når man ikke scorer på sine chancer.

Lykkes AaB med at score på deres chancer i weekendens tv-opgør, er der, ifølge cheftræner Martin Dale, lagt op til en lige kamp, som kan minde meget om de to holds sidste møde, hvor KoldingQ-mandskabet vandt en kneben 0-1 sejr:

- Jeg synes egentlig det var en lige kamp.

Også cheftræner i KoldingQ, Anders Jensen, er enig i, at kampen på søndag kan blive tæt, og at AaB vil gøre alt for en sejr:

- Vi ved godt, at AaB ved, at det måske er deres sidste chance for at komme med i slutspillet. Derfor bliver det også en svær kamp, for AaB er et godt hold.

Trods anerkendelse af AaB-mandskabet, håber Anders Jensen også, at søndagens hjemmehold, kan præstere bedre i weekenden, end holdet gjorde for to uger siden, da modstanderen var den samme:

- Vi vil gerne præstere bedre end vi gjorde i Aalborg. Vi har selvfølgelig taget erfaringer med fra sidste møde, som jeg håber vi kan finde ud af at bruge i weekendens opgør.

Om det lykkes Anders Jensen og resten af KoldingQ-mandskabet at udnytte erfaringerne fra sidste møde, eller om Martin Dale Stephens’ AaB-hold får banket nogle bolde i kassen afgøres i weekendens tv-kamp, som kan sendes direkte på SPORT LIVE søndag kl. 14.00.