Medspillere til modspillere i ugens tv-kamp

Medspillere Til Modspillere I Ugens Tv Kamp
SuperMatch
Tilbage
30. oktober 2020
Første kamp efter landsholdssamlingen byder på rivalopgør i Hjørring, når Fortuna Hjørring og Brøndby IF tørner sammen i ugens tv-kamp, lørdag kl. 14.00.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

Med en storsejr og EM-kvalifikation var glæden stor hos kvindelandsholdet, da de vendte hjem fra Italien. Nu venter hverdagen og ikke mindst for de fem spillere der til daglig spiller i Brøndby IF og Fortuna Hjørring. For i weekenden går de fra at være medspillere til modspillere, når de skal mødes i ugens rivalopgør og tv-kamp.

Hos Fortuna Hjørrings Olivia Holdt er landsholdssamlingen ikke noget, der får betydning:

- Når kampen først er i gang, så tror jeg ikke, at det er noget, man tænker så meget over.

Sara Thrige bakker sin klubkammerat op:

- Nu har man gjort det så mange gange og er mange erfaringer rigere, at man ikke tænker så meget over det mere.

At erfaringen har betydning, kan målmand i Brøndby IF, Katrine Abel, også nikke genkendende til:

- Det er jo ikke nyt, at vi skal omstille os fra at være medspillere til modspillere. Fortuna-spillerne er nogle rigtig gode piger, ligesom resten af truppen er, så vi nyder deres selskab, når vi er af sted med landsholdet. Når vi så kommer hjem i klubben og står over for dem, som vi gør i morgen, så er den sympati selvfølgelig lagt på hylden for et par timer.

At sympatien ryger på hylden, kan være et udtryk for vigtigheden af morgendagens opgør. Som altid er der tre point på højkant, men efter en lidt sløv sæsonstart for hjemmeholdet, kan en sejr i morgen betyde, at holdet kun er et enkelt point efter Brøndby IF, som har blandet sig i toppen fra ligasæsonens start.

Udover Sara Thrige og Olivia Holdet var Emma Snerle en del af truppen under sidste landsholdsamling, og alle tre spillere er enige om, at der er tale om en afgørende kamp, når Brøndby IF gæster Nord Energi Arena i morgen, og at rivalopgørene kræver noget helt særligt:

- Der er ingen tvivl om, at kampen på lørdag er en utrolig vigtig kamp. Alle kampe i ligaen er efterhånden blevet tætte og vigtige, men der er bare altid en ekstra gnist, når vi møder Brøndby, fortæller Emma Snerle.

Selvom der ikke er tvivl om kampens betydning for begge lejre, er det ifølge de fire spille ikke noget, der har fyldt under samlingen tidligere på ugen. Alligevel kan det være svært at skjule konkurrencegenet helt, hvis det i morgendagens opgør ender med en sejr til hjemmeholdet:

- Det er da lidt ekstra sjovt at få håneretten med til næste samling, slutter Olivia Holdt af.

Stor eller lille håneret, så afgøres det i morgen, når de to rivaler mødes i 12. spillerunde, som du kan se direkte på SPORT LIVE fra kl. 14.00.