’Lyserød lørdag’ i Gjensidige Kvindeliga

’Lyserød Lørdag’ I Gjensidige Kvindeliga
Tilbage
01. oktober 2020
Når Brøndby IF går på banen på lørdag, bliver det ikke i de velkendte gule og blå farver.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Brøndby IF

Brøndby IF har på eget initiativ valgt at støtte kampagnen ”Støt Brysterne” og vil derfor i lørdagens kamp trække i lyserøde spilletrøjer, når kvindeholdet på hjemmebane tager imod KoldingQ i Gjensidige Kvindeliga.

Ugens tv-kamp

AGF – FC Nordsjælland, lørdag 3. oktober kl. 14.00

Ceres Park

FC Nordsjælland gæster Aarhus, når de i ugens tv-kamp møder AGF på Ceres Park. Sidst de to hold mødte hinanden, blev det til en storsejr på 4-0 til FC Nordsjælland. Lørdagens gæster fik en god start på sæsonen, men har ikke hevet en sejr hjem siden femte spillerunde, hvilket også afspejles med deres sjette plads i ligaen – lige foran AGF. Det er derfor to mandskaber, der vil gøre alt for at tilkæmpe sig lørdagens point, når ugens tv-kamp fløjtes i gang. Se opgøret direkte på SPORT LIVE, lørdag fra kl. 14.00.

Brøndby IF – KoldingQ, lørdag 3. oktober kl. 14.00

Brøndby Stadion

Ligaens suveræne ettere fra Brøndby IF tager imod KoldingQ på hjemmebane. Det er dog et noget andet mandskab gæsterne møder i Brøndby i lørdagens opgør. Hjemmeholdet har nemlig valgt at navngive lørdagen ’Lyserød lørdag’ til ære for ”Støt Brysterne” kampagnen hos Kræftens Bekæmpelse og stiller derfor op i lyserøde spilletrøjer i kampen mod KoldingQ. At dette skulle få indflydelse på Brøndby IF’s spil, er svært at tro, og som ligaens eneste ubesejrede hold, har hjemmeholdet lagt sig suverænt i ligaens top. Gæsterne fra KoldingQ har dog også haft nogle gode spillerunder op til kampen, hvor det er blevet til tre sejre i de sidste tre spillerunder. Med et godt budskab som ramme for kampen, er der altså lagt op til et brag af en kamp, når Brøndby IF tager imod KoldingQ på ’Lyserød lørdag’ kl. 14.00.

Se kampen direkte, lige hér.

AaB – HB Køge, lørdag 3. oktober kl. 14.00

AaB’s Anlæg

Lørdag venter en stor revanche til hjemmeholdet, når AaB tager imod HB Køge. Da de to hold mødte hinanden i august, blev det til en storsejr på 7-2 til HB Køge. Mens hjemmeholdet har haft det svært i ligaen, og kun fået tilkæmpet sig et enkelt point, har gæsterne fra HB Køge hevet både sejre og point hjem, og rangerer lige nu på ligaens andenplads. Om det lykkes AaB, at få revanche og slå det storspillende og målfarlige HB Køge-mandskab afgøres i lørdagens niende spillerunde, som fløjtes i gang kl. 14.00.

Se kampen direkte, lige hér.

FC Thy – ThistedQ – Fortuna Hjørring, lørdag 3. oktober kl. 15.00

Sparekassen Thy Arena

På Sparekassen Thy Arena mødes FC Thy – ThistedQ og Fortuna Hjørring i lørdagens niende spillerunde. Hjemmeholdet vandt overraskende, 0-2, over de forsvarende mestre, da de to hold mødtes tidligere på sæsonen. Dog er det et Fortuna Hjørring-hold, som, trods en dårlig start i grundspillet, har fået kæmpet sig tilbage i ligaens absolutte top, og er lige nu placeret på ligaens tredjeplads med 15 point. Imens er FC Thy – ThistedQ med to nederlag i streg røget ned på en femteplads med 12 point. Om FC Thy – ThistedQ-mandskabet kan gøre kunsten efter fra sidste møde, afgøres på lørdag fra kl. 15.00, når de to mandskaber tørner sammen.     

Se kampen direkte, lige hér.

Husk, at du altid kan holde dig opdateret om seneste nyt her på siden.