Kvindeligaen byder på top-opgør i weekendens spillerunde

Kvindeligaen Byder På Top Opgør I Weekendens Spillerunde
Tilbage
08. oktober 2020
På søndag er der top-opgør i Gjensidige Kvindeliga, når HB Køge i tiende spillerunde byder Brøndby IF velkommen på Capelli Sport Stadion.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Joh-Foto

Weekenden byder igen på masser af fodbold i Gjensidige Kvindeliga. Mens seks hold skal i ilden lørdag, venter der et top-opgør i spillerundens søndagskampen.

Ugens tv-kamp

FC Nordsjælland – AaB, lørdag 10. oktober kl. 14.00

Right to Dream Park

I ugens tv-kamp tager FC Nordsjælland imod AaB. Efter flere nederlag i træk lykkes det hjemmeholdet at få en sejr med fra Aarhus, da de i niende spillerunde slog AGF. Samme succes havde gæsterne dog ikke, da det endnu engang blev til et nederlag for AaB-mandskabet. Sidst AaB og FC Nordsjælland mødte hinanden blev det til en 0-2 sejr. Om hjemmeholdet kan hive endnu en sejr hjem eller om gæsterne fra AaB får revanche afgøres i lørdagens tv-kamp, som sendes direkte på SPORT LIVE fra kl. 14.00.

KoldingQ – FC Thy – ThistedQ, lørdag 10. oktober kl. 14.00

Fynske Bank Arena

KoldingQ møder denne gang FC Thy – ThistedQ. Mens hjemmeholdet måtte se sig slået af Brøndby IF i den sidste kamp, kunne gæsterne fra FC Thy – ThistedQ juble over et uafgjort resultat i overtiden mod Fortuna Hjørring. Sidst de to hold mødte hinanden, var det ligeledes Thisted-mandskabet, der kunne juble. Her vandt de 1-0. Om KoldingQ-holdet kan få revanche afgøres i weekendens kamp, som fløjtes i gang kl. 14.00.

Se kampen direkte, lige hér.

Fortuna Hjørring – AGF, lørdag 10. oktober kl. 14.00

Nord Energi Arena

Når Fortuna Hjørring tager imod AGF på Nord Energi Arena er det to hold, som trænger til et positivt resultat, da begge hold mistede point i kampens sidste minutter. Da de to mandskaber mødtes i anden spillerunde, var det dog de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring, som leverede mål og kunne tage tre point med fra Aarhus. Dog har AGF-mandskabet alt at spille for, hvis de fortsat vil kunne blande sig blandt ligaens seks bedste hold og blive en del af forårets slutspil. Om Fortuna Hjørring gør kunsten efter fra sidste møde, eller om AGF kan hive anden sejr hjem i sæsonen afgøres direkte på lørdag fra kl. 14.00.

Se kampen direkte, lige hér.

HB Køge – Brøndby IF, søndag 11. oktober kl. 14.00

Capelli Sport Stadion

På Capelli Sport Stadion er der lagt op til top-opgør, når HB Køge tager imod Brøndby IF. Selvom gæsterne fra Brøndby IF fortsat er ubesejrede og har placeret sig solidt på ligaens førsteplads, er det et formstærkt hjemmehold, som kun er blevet besejret to gange, og lige nu har tre point ned til Fortuna Hjørring på ligaens tredjeplads. Da de to hold mødtes i anden spillerunde, blev det en snæver 1-0 sejr til holdet fra Vestegnen, og dengang skulle Brøndby bruge størstedelen af kampen, på at få banket bolden i kassen. Der er altså lagt op til en intens og lige fight, når de to hold tørner sammen, søndag kl. 14.00.   

Se kampen direkte, lige hér.

Husk, at du altid kan holde dig opdateret om seneste nyt her på siden.