Kan AGF finde melodien på Ceres Park?

Kan AGF Finde Melodien På Ceres Park
SuperMatch
Tilbage
02. oktober 2020
Ugens tv-kamp sendes fra Ceres Park i Aarhus, hvor begge hold med flere nederlag i træk, skal finde melodien igen.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

I ugens tv- kamp kommer begge mandskaber ind til opgøret med flere nederlag i træk. Mens gæsterne fra FC Nordsjælland fik en god start på sæsonen, har AGF haft svært ved at ramme niveauet, og kun fået en enkelt sejr over AaB i denne sæson. I de seneste kampe har FC Nordsjælland haft svært ved at hive sejre hjem – en tendens assistenttræner i AGF, Allan Nørgaard også har bemærket, og som han mener kan få indflydelse på morgendagens opgør:

- Det bliver en spændende kamp, begge hold har haft en resultatmæssig skidt måned i september, så begge hold har brug for point, os især. Jeg tror, kampen bliver en afspejling af, at det er to hold, der kæmper for at finde melodien i øjeblikket, og vi håber selvfølgelig, at det er os, der kommer med det stærkeste udtryk og kan hive en sejr i land.

Pointene kan dog kun hentes hjem, hvis AGF formår at få banket bolden i kassen. En nødvendighed, som Allan Nørgaard mener, AGF har haft store udfordringer med indtil nu:

- Vi har en stor udfordring i at score mål. Det oplevede vi også senest i kampen mod HB Køge, hvor vi misbruger to chancer til at komme på tavlen. Det er et stort fokus hos os, og vi arbejder hele tiden på at blive skarpere i felterne.

Sidst AGF mødte FC Nordsjælland blev det heller ikke til en scoring for det aarhusianske hold. Dengang blev det til en 4-0 sejr til morgendagens gæster – et resultat, som Allan Nørgaard dog ikke mener er retvisende:

- Det seneste opgør mod FC Nordsjælland er vi nede 1-0 indtil 5/6 minutter før tid, hvor vi så desværre falder vi sammen og lukker tre mål ind. Så det seneste resultat er ikke helt en afspejling af den fodboldkamp, der blev spillet i august.

At FC Nordsjælland dengang havde det svært imod AGF-mandskabet, har ligeledes sat sine spor i cheftræner i FC Nordsjælland, Brian Sørensen, som også mener, at opgøret i Ceres Park bliver intenst:

- Det bliver en svær kamp mod et AGF-hold, for begge hold er blevet klogere på deres styrker og svagheder, men vi gør alt for at få en sejr med hjem fra Ceres park.

Om FC Nordsjælland kan gøre kunsten efter fra første spillerunde, og hive tre point med hjem fra Aarhus, eller om AGF får slået hul på bylden, og komme på måltavlen afgøres i morgendagens tv-kamp, som fløjtes i gang kl. 14.00.