Kvindeligakampe udsættes grundet coronarestriktioner

Kvindeligakampe Udsættes Grundet Corona Restriktioner
Tilbage
06. november 2020
Restriktionerne i syv kommuner betyder, at 13. og 14. spillerunde i Gjensidige Kvindeliga udskydes på ubestemt tid.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

Gjensidige Kvindeliga og Sydbank Kvindepokalen er ligesom mange andre også berørt af de nye coronarestriktioner i syv nord- og vestjyske kommuner. To af ligaens otte hold befinder sig i de kommuner, der nu er pålagt nye coronarestriktioner. Det drejer sig om FC Thy – ThistedQ og Fortuna Hjørring. Det betyder, at halvdelen af kampene i efterårets to sidste spillerunder ikke kan afvikles. Derfor udskydes samtlige kampe fra 13. og 14. spillerunde i Gjensidige Kvindeliga samt de to kvindepokalkampe med Fortuna Hjørring og FC Thy - ThistedQ. Restriktionerne får ligeledes også en betydning for U18 pige DM, hvor mange af kampene bliver udsat.

For kvindeligaen betyder dette, at de indledende spillerunder, som skulle være færdigspillet lørdag den 14. november, ikke bliver afviklet planmæssigt. Det er lige nu uklart, hvornår de to sidste spillerunder vil finde sted.

Jakob Jensen, administrerende direktør i DBU, udtaler:

- De syv kommuner er meget hårdt ramt af den nye coronasituation. Vi følger selvfølgelig myndighedernes anvisninger, hvilket betyder, at de to sidste spillerunde i Gjensidige Kvindeligaen ikke kan blive afviklet som planlagt. Det er enormt ærgerligt, men folkesundheden er vigtigere end fodbold, lige nu. Vi håber på hurtig bedring og glæder os til at kunne afvikle kampe igen, siger Jakob Jensen.

Det forventes, at de to udsatte runder vil blive afviklet før det oprindelige kampprogram for foråret.