FC Nordsjælland vil have medaljer i første Mesterskabsspil

FC Nordsjælland Vil Have Medaljer I Første Mesterskabsspil
Tilbage
09. marts 2020
Klubben er netop overgået til officielt at være FC Nordsjælland, det er første sæson i Gjensidige Kvindeliga og ambitionen er pokalfinalen og medaljer i mesterskabsspillet.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Philip Snevig Nielsen

Anfører Catrine Gryholt sætter ord på en hård og lærerig sæsonopstart, hvor holdet er blevet hårdt matchet med flere gode svenske hold. I kampene mod de svenske hold, har Farum-mandskabet skulle vænne sig til at have bolden mindre end de har været vant til i efterårssæsonen i den hjemlige Gjensidige Kvindeliga, det har derfor været en rigtig fin øvelse for holdet inden det lige om lidt er tid til Mesterskabsspillet.

- Vi har trænet hårdt, intensivt, fokuseret og målrettet til at være klar til sæsonstart. Vi har haft træningskampe imod nogle rigtig gode hold i Sverige, hvor vi har haft bolden mindre, og det har været enorm lærerigt for os og vi har haft fokus på, hvor på banen, vi har skulle blive bedre. Vi har haft kampe herhjemme, hvor vi har haft bolden mere, og derfor øvet os på tålmodigheden i vores spil. Alt dette har givet os et større indblik i, hvad vi skal arbejde med både teknisk- og taktisk.

Sæsonoptakten har været hård og lærerig og fokusset har hele vinteren været på hvordan holdet skal forbedre sig og samtidig formå at holde fast i den brede trup, som de kan præsentere – hele 34 spillere har cheftræner Brian Sørensen at vælge imellem i sin 1. holds trup.

- Vi har haft meget fokus på, hvordan vi skal blive bedre som hold og sørget for at holde fast i den brede spillertrup vi har. Vores sæsonoptakt har primært stået på en masse knokleri og hårdt arbejde, og stor ros til alle på holdet for at bevare motivationen, gejsten og det gode humør i den lange opstart. Vi har været gode til at bakke op om hinanden og støtte hinanden. Vi kan ikke vente med at komme i gang, fortsætter Catrine Gryholt.

Vores sæsonoptakt har primært stået på en masse knokleri og hårdt arbejde

Catrine Gryholt, anfører FC Nordsjælland

Forårssæsonen byder på klare succeskriterier for anføreren, der skal hentes medaljer til Farum både i Gjensidige Kvindeliga og i Sydbank Pokalturneringen og fokus er på et hente 3 point i hver eneste kamp holdet går ind til.

Succeskriteriet er, at vi ender i top3, men vi vil kæmpe alt hvad vi kan for at blive nr. 1 eller nr.2 i ligaen. Også er et succeskriterie, for os, at komme i finalen i pokalturneringen og med stolthed hive en pokal med hjem til klubben. Vi vil gå ind med vilje, mod, fight og 100 procent fokus på at hente 3 point i hver eneste kamp

Catrine Gryholt, anfører FC Nordsjælland