Sådan ser du første spillerunde i Gjensidige Kvindeliga

Sådan Ser Du Første Spillerunde I Gjensidige Kvindeliga
Tilbage
03. juni 2020
Både medajleslutspillet og kvalifikationsspillet er klar til kickoff og her er planen for hvordan du kan se samtlige kampe.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Alle kampene i medaljeslutspillet spilles lørdag 6. juni kl. 14.00 og grundet myndighedernes retningslinjer, er alle kampe lukket for tilskuere.

Ugens tv-kamp er topbraget i Farum, hvor FC Nordsjælland tager imod Fortuna Hjørring. Nordjyderne indtager ved medaljeslutspillets begyndelse ligaens 1. plads med fire point ned til, klassens nye hold, FC Nordsjælland.   

FC Nordsjælland – Fortuna Hjørring, Right to Dream Park, lørdag kl. 14.00. Kampen kan ses live på Eurosport 2 og Dplay. Du kan få adgang til Dplay ved at klikke her. Den første måned, og altså hele Gjensidige Kvindeliga slutspillet, kan du få til 99kr. 

Hos Discovery Networks glæder de sig over, nu også at have Gjensidige Kvindeliga, på hylden til deres kunder, det fortæller Sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark Christian Thye-Petersen

- Det er jo en helt speciel situation med den massive nedlukning af dansk idræt, og derfor er vi glade for, at vi på denne måde både kan få mulighed for at sende live på Eurosport 2 og Dplay og samtidig hjælpe kvindefodbolden til en større eksponering. Vi følger med stor interesse udviklingen på både lokalt og internationalt plan, og er glade for at vi nu kan være med til udbrede kendskabet til kvindefodbold endnu mere.

Vi følger med stor interesse udviklingen på både lokalt og internationalt plan, og er glade for at vi nu kan være med til udbrede kendskabet til kvindefodbold endnu mere

Christian Thye-Petersen, Sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark 

De to øvrige kampe i medaljeslutspillet kan ses live på kvindeliga.dk, også fra kl. 14.00.

Brøndby tager imod KoldingQ hjemme på Brøndby stadion, og alle kampe skal vindes hvis holdet vil kæmpe med om Danmarksmesterskabet og ikke mindst sikre sig deltagelse i næste års UEFA Womens Champions League. VSK Aarhus tager imod FC Thy-Thisted Q hjemme i Aarhus.

 

I Gjensidige Kvindeliga Kvalifikationsspillet, er der også kickoff i samtlige opgør kl. 14.00 I kan holde jer opdateret om resultater her på kvindeliga.dk

Første rundes opgør består af disse kampe:

- B.93 – Odense Q, Kunst B93

- BSF – AaB, Ballerup Idrætspark

- Vildbjerg – HB Køge Pigefodbold, Vildbjerg Sport- & Kulturcenter

Kampen Vilbjerg - HB Køge Pigefodbold, kan ses live på kvindeliga.dk, mens du kan holde dig orienteret om resultater fra de to øvrige opgør i Gjensidige Kvindeliga Kvalifikationsrækken her siden. 

Husk, at du også altid kan holde dig opdateret om seneste nyt fra Gjensidige Kvindeliga, her på siden.