På lørdag går det endelig løs igen!

På Lørdag Går Det Endelig Løs Igen!
Tilbage
03. juni 2020
Det er endelig tid til, igen at snøre støvlerne, og kæmpe om point på grønsværen. Gjensidige Kvindeliga er tilbage og det er tid til at få afgjort hvor pokalen skal stå det næste år.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Vi er nået til den tid på sæsonens hvor tingene skal afgøres. Pokalen skal finde sit hjem for det næste års tid. Fortuna Hjørring går ind i medaljeslutspillet, som ligaens nr. 1 med to point ned til ærkerivalerne fra Brøndby. De nye i klassen, FC Nordsjælland, kommer lige efter på ligaens tredje plads og med en sejr i første runde hjemme i Farum, kan FC Nordsjælland for alvor spille sig ind i kampen om titlen og udfordre Brøndby og Fortuna Hjørring, som traditionelt har siddet tungt på topplaceringerne i den hjemlige liga.

I FC Nordsjælland er begejstringen, for endelig, at skulle i kamp igen, kæmpestor, det fortæller den nordsjællandske profil Line Røddik;

Jeg glæder mig helt vildt. Der er gået over seks måneder siden vi sidst spillede om point, nu vil vi bare gerne i gang. Inden hele corona-pausen, var vi klar til at møde Fortuna i pokalen. Så for os har vi fortsat de forberedelser vi havde den gang, frem imod sæsonstarten nu. Jeg føler, at vi er godt forberedt, under de her omstændigheder, som selvfølgelig er anderledes. Træningen og hele opstarten har selvfølgelig også været anderledes, men det er jo lige for alle hold. Jeg føler mig klar og jeg glæder mig bare til at spille.

Jeg glæder mig helt vildt. Der er gået over seks måneder siden vi sidst spillede om point, nu vil vi bare gerne i gang

Line Røddik, FC Nordjsælland 

Ugens tv-kamp FC Nordsjælland – Fortuna Hjørring kan ses live på Eurosport 2 og Dplay lørdag 6. juni fra kl. 14.00. Du kan købe et abonnement til Dplay ved at klikke her

Prisen for en måneds abonnement er 99 kr. og dermed kan du altså få adgang til alle TV-kampene i medaljeslutspillets fem runder for under 100 kr. Alle øvrige kampe, i medaljeslutspillet kan ses live på Kvindeliga.dk. Første spillerunder byder udover FC Nordsjælland – Fortuna Hjørring på disse to opgør:

- Brøndby – KoldingQ, Brøndby Stadion

- VSK Aarhus – FC Thy-ThistedQ, Vejlby/Risskov Centret

Begge kampene spilles lørdag kl. 14.00 og kan som altid ses live på kvindeliga.dk.

 

I Gjensidige Kvindeliga Kvalifikationsspillet byder vi på følgende tre opgør:

B.93 – Odense Q, Kunst B93

BSF – AaB, Ballerup Idrætspark

Vildbjerg – HB Køge Pigefodbold, Vildbjerg Sport- & Kulturcenter

 

Alle kampene i både Medaljeslutspillet og Kvalifikationsspillet spilles lørdag kl. 14.00 og er på baggrund af myndighedernes retningslinjer lukket for tilskuere.

Du kan som altid holde dig opdateret om seneste nyheder, her på siden. Her vil du også finde reaktioner, efter første spillerunde.