Kampprogrammet for Kvalifikationsligaen er klar

Kampprogrammet For Kvalifikationsligaen Er Klar
Tilbage
28. maj 2020
Lørdag 6. juni er der kickoff til sommerens kvalifikationsliga, hvor der skal kæmpes om de to pladser for at komme i Gjensidige Kvindeliga.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Lørdag 6. juni er der kickoff til sommerens kvalifikationsliga, hvor der skal kæmpes om de to pladser for at komme i Gjensidige Kvindeliga. I OdenseQ glæder de sig over, at der er fundet en god løsning og at det nu er muligt at komme på græs og kæmpe om point igen.

- Der ligger et stort pres på spillerne, men vi har glædet os til at få en afklaring om turneringen. Det er komprimeret, vi håber vi er klar og bedre til at stå imod presset i kval-ligaen. Vi opfylder alle krav, men har selvfølgelig måtte omstille os til den nye virkelighed. To timer før træning, tager spillerne deres temperatur derefter har vi en læge tilknyttet, som modtager deres data og vurderer om de forsvarligt kan træne med efter kravene, der stilles til klubberne. 

Vi glæder os til at komme i gang og spille for at blive i Gjensidige Kvindeliga. Det bliver under andre forhold, men vi glæder os, Rene Højgaard Hansen, formand Odense Q.

Runde 1

Lørdag 6. juni / søndag 7. juni

B.93 – Odense Q

BSF – Aab

Vilbjerg – HB Køge Pigefodbold

Runde 2

Lørdag 13. juni / søndag 14. juni

Odense Q – Vilbjerg

Aab – B.93

HB Køge Pigefodbold - BSF

Runde 3

Onsdag 17. juni

BSF – B.93

Odense Q – HB Køge Pige fodbold

Vildbjerg - Aab

Runde 4

Lørdag 20. juni / søndag 21. juni

BSF – Vilbjerg

B.93 – HB Køge Pigefodbold

Aab – Odense Q

Runde 5

Lørdag 27. juni / søndag 28. juni

Odense Q – BSF

B.93 – Vildbjerg

HB Køge Pigefodbold - Aab


DBU’s bestyrelse har vedtaget, at der i resten af denne sæson – og alene i denne ekstraordinære COVID-19 situation – er mulighed for at der kan udskiftes op til fem spillere i løbet af kampene i stedet for de normale tre udskiftninger. Dette dog ud fra at den fortsatte grundforudsætning, at man kun kan udskifte spillere tre gange i løbet af kampen.

De endelige kamptidspunkter vil komme i begyndelsen af næste uge, forud for sæsonens første kampe lørdag 6. juni. Der er efter myndighedernes anbefalinger, ikke åbent for publikum.

De to bedste hold i Kvalifikationsligaen, spiller sig til oprykning til Gjensidige Kvindeliga, hvor i mod de øvrige hold vil spille 1. division i efteråret fordelt i øst og vest.