Kampprogrammet for Gjensidige Kvindeliga er klar!

Kampprogrammet For Gjensidige Kvindeliga Er Klar!
Tilbage
28. maj 2020
Kampprogrammet for, det der nu kan kaldes sommersæsonen, er klar. Der spilles fem runder i dette års slutspil, hvor der skal kæmpes om Det Danske Mesterskab og de to danske UEFA Women’s Champions League-billetter. Ligaen starter op næste lørdag 6. juni og spilles i hele juni måned.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / foto: Jess Madsen

Næste lørdag, 6. juni sparkes slutspillet i Gjensidige Kvindeliga endelig igang og kampen om Danmarksmesterskaber sættes for alvor ind. 

Lørdag den 9. maj meldte Kulturministeriet ud, at Gjensidige Kvindeliga kan åbne under samme retningslinjer som 3F Superligaen og NordicBet Ligaen og nu er alle klar til at gå på banen og kæmpe om point. 

I Brøndby ser de frem til at komme på græs og kæmpe om de point, de håber, skal sikre dem mesterskabet. Der skal være styr på at alle er sunde og raske, med med de nuværende test og sundhedsdata føler de sig i gode hænder.

- Jeg glæder mig helt vildt til at spille igen. Vi har håbet vi fik lov, til at afgøre mesterskabet på banen og ikke på papiret, det er trods alt sjovest. Så længe der er styr på os og på at vi alle er sunde og raske, glæder jeg mig helt vildt til at spille kampe igen, Nicoline Sørensen, Brøndby IF

Kampene fordeler sig som vist nedenfor. De endelige kamptidspunkter, vil blive meldt ud i starten af næste uge. 

Runde 1

Lørdag 6. juni / 7. juni

FC Nordsjælland – Fortuna Hjørring

Brøndby – KoldingQ

VSK Aarhus – FC Thy-ThistedQ

 

Runde 2

Lørdag 13. juni / 14. juni

KoldingQ – FC Nordsjælland

FC Thy-ThistedQ – Brøndby

Fortuna Hjørring – VSK Aarhus

 

Runde 3

Onsdag 17. juni

Brøndby – FC Nordsjælland

Fortuna Hjørring – FC Thy-ThistedQ

VSK Aarhus - KoldingQ

 

Runde 4

Lørdag 20 juni / søndag 21. juni

FC Nordsjælland – FC Thy-ThistedQ

Brøndby – VSK Aarhus

KoldingQ – Fortuna Hjørring

 

Runde 5

Lørdag 27. juni / søndag 28. juni

FC Nordsjælland – VSK Aarhus

FC Thy-ThistedQ – KoldingQ

Fortuna Hjørring - Brøndby

Også i FC Nordsjælland, ser de frem til at komme i gang igen og føler sig i fornuftig forfatning trods de nye omstændigheder.

- Vi glæder os helt vildt til at komme i gang. Jeg er rigtig glad og lettet over at vi får lov at spille. Vi skal forsøge at hente de to hold over os, og det kræver nu at vi skal vinde de fem kampe. Præmissen er den samme som før og nu glæder det bare om at vinde de kampe vi spiller. Forberedelserne har selvfølgelig været anderledes, vi var klar dengang i marts, men det er vi også nu. Vi er i en fornuftig forfatning, omstændighederne taget i betragtning, jeg tror faktisk at det gælder alle hold. Vi tager det som pokalkampe, det er en kamp af gangen og vi giver den max gas hver gang og vi glæder os, Brian Sørensen, Cheftræner FC Nordsjælland

DBU’s bestyrelse har vedtaget, at der i resten af denne sæson – og alene i denne ekstraordinære COVID-19 situation – er mulighed for at der kan udskiftes op til fem spillere i løbet af kampene i stedet for de normale tre udskiftninger. Dette dog ud fra at den fortsatte grundforudsætning, at man kun kan udskifte spillere tre gange i løbet af kampen.

De endelige kamptidspunkter vil komme i begyndelsen af næste uge, forud for sæsonens første kampe lørdag 6. juni. 

Der er efter myndighedernes anbefalinger, ikke åbent for publikum. Alle kampene LIVE-streames dog på kvindeliga.dk.