FC Thy-Thisted Q er klar til at starte jagten på metal

FC Thy Thisted Q Er Klar Til At Starte Jagten På Metal
Tilbage
03. juni 2020
Efter en meget lang Corona-pause og en kort genopstart, er FC Thy–Thisted Q klar til, at tage hul på forårets medaljeslutspil i Gjensidige Kvindeligaen.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: FC Thy-ThistedQ og Kvindeliga.dk

Det nordvest jyske mandskab tager i første spillerunde af Gjensidige Kvindeliga Medaljeslutspillet, turen til Aarhus, hvor VSK Aarhus venter i en spændende dyst. To point adskiller forud for opgøret de to hold og med amtitioner om medaljer, skal FC Thy-ThistedQ have en sejr med hjem.

Det er da også et toptændt mandskab, der er klar til, at gå på banen på lørdag i Aarhus fortæller Cheftræner for FC Thy-Thisted, Torben Overgaard;  
- Vi har haft nogle intense uger, hvor vi har skulle genfinde både den fysiske og fodboldmæssige form, efter den ufrivillige pause.
Vi var 110%, hvor vi skulle være, da vi blev sendt hjem, så jeg håber naturligvis, at vi hurtig finder tilbage til det niveau, vi sluttede på.

Holdet havde en god opstart før den oprindelige sæsonpremiere tilbage i marts med nogle gode træningskampe og gode resultater; 1-0 over FC Minsk der spillede 1/8 finale i UEFA Womens Champions League og 5-1 over AaB, der er en del af Gjensidige Kvindeliga Kvalifikationsspillet.

Nu venter en intens juni måned, med fem vigtige kampe i medaljeslutspillet, men målet der blev sat før den oprindelige sæsonstart er intakt; FC Thy-ThistedQ vil have en medalje om halsen når sæsonen er slut 27. juni;

- Vores mål er, at holde fast i vores 4. plads, samt at spille os i pokalfinalen. Men det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi alle går og drømmer om at overraske endnu engang, og tage en bronzemedalje. Jeg kan i hvert fald love, at vi vil give alt hvad vi har, i jagten på så mange point som muligt, i de kommende fem kampe, fortæller Torben Overgaard.

Vores mål er, at holde fast i vores 4. plads, samt at spille os i pokalfinalen. Men det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi alle går og drømmer om at overraske endnu engang, og tage en bronzemedalje

Torben Overgaard, cheftræner FC Thy-ThistedQ

FC Thy-ThistedQ tager på lørdag turen til VSK Aarhus, hvor der er kickoff kl. 14.00.

Der er efter myndighedernes anbefalinger, ikke åbent for publikum, men kampen livestreames på kvindeliga.dk, hvor du også vil kunne finde nyheder om ligaen.