Ligadebutanterne fra Farum sikrede sig bronzemedaljerne

Ligadebutanterne Fra Farum Sikrede Sig Bronzemedaljerne
Tilbage
20. juni 2020
Ligadebutanterne fra Farum vandt bronzekampen i Right to Dream Park og sikrede sig dermed medaljer i deres første sæson i Gjensidige Kvindeliga.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: fodboldbilleder.dk

GJENSIDIGE KVINDELIGA MEDALJESLUTSPILLET

FC Nordsjælland – FC Thy-ThistedQ: 1-0

Der var lagt op til den helt store kamp om bronzemedaljerne i Farum og allerede efter 20 minutters spil sendte hjemmeholdets Amalie Vangsgaard FC Nordsjælland på bronzekurs med sin scoring til 1-0. Hjemmeholdet sad på det meste i første halvleg og kunne også gå til pause i front med et enkelt mål. FC NOrdsjælland holder føringen kampen ud og sikrer sig dermed bronzemedaljerne i deres første sæson i Gjensidige Kvindeliga.

I næste weekend, hvor det er tid til sidste spillerunde tager FC Nordsjælland hjemme imod VSK Aarhus. FC Thy-ThistedQ tager hjemme imod KoldingQ. Begge kampe spilles lørdag 27. juni og kan ses live på kvindeliga.dk.

Brøndby IF – VSK Aarhus: 4-1

Brøndby IF sikrede sig i onsdagens spillerunde den ene Champions League-plads, samt 2. pladsen i ligaen. En sejr hjemme mod VSK Aarhus var dog stadig kravet, for at holde sig til i mesterskabsduellen, der i sidste spillerunde skal stå i Hjørring. Hjemmeholdet kom da også bedst ud til opgøret og Nanna Christiansen, fik igen sat bolden i nettet og bragt Brøndby på sejrskurs allerede efter 11 minutters spil. Små 10 minutter senere forøgede Frederikke Lindhardt føringen til 2-0, inden gæsterne også ville lege med og reducerede, efter 28 minutter, på mål af Cecilie Johansen. Mille Gejl sikrede en pauseføring til hjemmeholdet på 3-1, da hun efter 34 minutter igen på måltavlen.

Efter 77 minutters spil kom hjemmeholdets Rabeka Winther også på tavlen og sendte virkelig hjemmeholdet ind i kampen om guldet, før sidste spillerunde i Hjørring. Brøndby vandt kampen 4-1.

I næste weekend er der guldkamp og mesterskabsfejring i Hjørring, når Brøndby IF lørdag 27. juni kl. 14.00 spiller sæsonens sidste kamp imod ærkerivalerne. Kampen kan ses live på Eurosport 2 og Dplay fra kl. 13.55.

VSK Aarhus skal en tur til Farum, hvor FC Nordsjælland venter. Det er også lørdag 27. juni kl. 14.00, den kamp kan ses live på kvindeliga.dk.

KoldingQ – Fortuna Hjørring: 0-1

KoldingQ tog imod Fortuna Hjørring, der er på jagt efter endnu et dansk mesterskab. Alle kampe kræver en sejr, for at holde ærkerivalerne fra Brøndby på afstand, inden guldkampen i Hjørring i næste weekend. Hjemmeholdet bød dog gæsterne op til dans og første halvleg endnu uafgjort 0-0.  Fortuna Hjørring sikrer sig i sidste minut sejren i dagens opgør, da Mathilde Carstens får bolden i mål til resultat 0-1.

KoldingQ afslutter sæsonen ude mod FC Thy-ThistedQ, lørdag 27. juni kl. 14.00. Kampen kan ses live på kvindeliga.dk. Fortuna Hjørring tager imod ærkerivalerne og de evige mesterskabsduellanter fra Brøndby IF. Kampen og guldfesten kan ses live på Eurosport 2 og Dplay fra kl. 13.55.

GJENSIDIGE KVINDELIGA KVALIFIKATIONSSPILLET

B.93 – HB Køge: 0-2

HB Køge sikrer sig med dagens 2-0 sejr oprykning til Gjensidige Kvindeliga i næste sæson.

B.93 afslutter sæsonen søndag 28. juni kl. 14.00, når de tager imod Vildbjerg. HB Køge slutter af med en topduel og kampen om Kvalifikationsspillets førsteplads, når AaB gæster Cepalli Sport Stadion i Køge. Det er søndag 28. juni kl. 14.00.

AaB – Odense Q: 4-2

Der var lagt op til kamp om den ene af de to pladser i næste års Gjensidige Kvindeliga. AaB kunne med en sejr over OdenseQ, sikre sig pladsen og gæsterne fra OdenseQ kunne holde sig til om pladsen, inden sidste spillerunde i næste weekend. Der var inviteret til målfest i Aalborg og det var gæsternes Fie Steenberg Hansen, der åbnede ballet og bragte gæsterne i front, 1-0 til OdenseQ. Otte minutter senere forøgede gæsternes Sascha Munk Larsen den føring og pludselig, så det ud til at OdenseQ igen var med i kampen om næste års plads i Gjensidige Kvindeliga. Men så, hjemmeholdet kom som forvandlet ud til anden halvleg og godt et kvarter var kampen fuldstændig vendt på hovedet og AaB var pludselig i front med 4-2. Målene blev scoret af, Erin Gunther, Pernille Pedersen blev dobbelt målscorer og den fjerde scoring blev sat ind af Laura Frank. AaB sikrer sig med dagens sejr oprykning til Gjensidige Kvindeliga i næste sæson.

AaB drager til Køge, hvor kampen om Kvalifikationsspillets førsteplads. OdenseQ drager til Ballerup, hvor BSF venter i sæsonens sidste opgør. Begge opgør finder sted søndag 28. juni kl. 14.00.

BSF – Vildbjerg, søndag 21. juni kl. 14.00

BSF tager søndag imod Vildbjerg i bunden af Kvalifikationsrækken. Du kan se kampen live på kvindeliga.dk fra kl.14.00.

I næste weekend spilles sidste spillerunde i dette års Gjensidige Kvindeliga. Alle kampene i medaljeslutspillet, afvikles lørdag 27. juni kl. 14.00, mens alle kampene i Kvalifikationsspillet afvikles søndag 28. juni kl. 14.00. Du kan som altid se seneste nyt her på kvindeliga.dk.