Kvalifikationsspillet åbner nu også for tilskuere i weekenden!

Kvalifikationsspillet Åbner Nu Også For Tilskuere I Weekenden!
Tilbage
11. juni 2020
Kvindeligaen bliver med fans på lægterne allerede i weekendens kampe i medaljeslutspillet. Det starter som en forsøgsrunde i de kommende to spillerunder.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: BSF

I går meddelte vi, at medaljeslutspillet igen åbner for tilskuere, allerede fra weekendens spillerunde. Nu kan vi fortælle, at der også bliver åbnet for tilskuere i kvalifikationsspillet.

Det er dog kun en mulighed for klubberne og altså ikke et krav. Hold dig orienteret på din klubs hjemmeside, om de specifikke retningslinjer netop der.

I den kommende weekend, åbner HB Køge for tilskuere. De tager imod BSF på søndag 14. juni kl. 14.00 på Capelli Sport Stadion.  

Du kan se de to øvrige opgør fra kvalifikationsspillet live her på kvindeliga.dk. OdenseQ tager imod Vildbjerg lørdg kl. 14.00, mens AaB tager imod B.93 lørdag kl. 15.00. 

Myndighederne tillader op til 500 siddende tilskuere, og det er inklusive spillere, stab og øvrigt stadionpersonale. Desuden anbefales det, at klubberne registrerer alle tilskuere, så det ved eventuel smittespredning vil være muligt at opspore alle, der har været til stede under de enkelte kampe.

Alle forhold omkring tilskuernes adgang til stadion og ophold på stadion skal tilrettelægges af den enkelte klub, så stadionbesøget overholder alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Der skal derudover være 2-4 m2 samt en til to meter mellem hver tilskuer.

På kvindeliga.dk kan du finde det helt nye kampprogram for både slutspillet og kvalifikationsspillet i Gjensidige Kvindeliga. Her får du også de seneste nyheder, video-reportager, spillerinterviews, statistik og meget mere.