Ingen positive COVID-19 test i Gjensidige Kvindeliga

Pentabase COVID 19 Test Muliggør Genstart Af Gjensidige Kvindeliga (2)
Tilbage
04. juni 2020
Alle spillere og tilhørende stab i- og omkring Gjensidige Kvindeliga, er testet for COVID-19. Alle test var negative og dermed er alle klar til sæsonstarten.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Tirsdag aften blev samtlige klubber i Gjensidige Kvindeliga COVID-19 testet, som en del af den aftale, der er indgået, for igen at kunne spille om point. Lørdag er der sæsonstart og det var nogle lettede klubber, der torsdag fik beskeden om at alle i ligaen er testet negative og dermed kan komme i aktion lørdag.

Det er den fynske virksomhed Pentabase, der har leveret testudstyr og efterfølgende analyseret prøverne, til Gjensidige Kvindeliga. 

PentaBase har udvist enormt stor interesse, for at hjælpe Kvindeligaen i gang og de er nu ligaens COVID-19 testleverandør. Det kræves, at alle spillere og staben omkring hvert hold testes for Corona forud for hver spillerunde og netop denne test muliggør PentaBase.

- Det har være vigtigt for os i PentaBase, at der også er ligestilling på banen. Der har været et ensidigt fokus på mændenes liga, men vi mener at kvinderne skal prioriteres, så vi er stolte af at kunne hjælpe med et COVID-19 set op til Gjensidige Kvindeliga, udtaler Claus Pedersen Blicher, COO, PentaBase ApS

På kvindeligas Youtubekanal kan du lige nu se en video, hvor Kamilla Ørskov fra OdenseQ bliver testet og Pentabase fortæller om hele processen omkring testning.  Du finder den video ved at klikke her

Alle kampene både i medaljeslutspillet- og kvalifikaitonsspillet spilles lørdag 6. juni kl. 14.00 og du kan som altid holde dig opdateret om seneste nyt og resultater fra runden her på siden. 

Alle kampene i medaljeslutspillet kan tilmed ses live her på kvindeliga.dk, ugens tv-kamp FC Nordsjælland - Fortuna Hjørring kan ses live på Eurosport 2 og Dplay. 

Enkelte kampe fra kvalifikationsspillet livestreames også her på siden, i 1. spillerunde gælder det opgøret mellem Vilbjerg - HB Køge Pigefodbold.