Gjensidige Kvindeliga 2019/2020 er afgjort

Gjensidige Kvindeliga 20192020 Er Afgjort
Tilbage
26. juni 2020
Sidste spillerunde er spillet, pladserne er fordelt og de ny kronede Danmarksmestre er fundet.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: fodboldbilleder.dk

GJENSIDIGE KVINDELIGA MEDALJESLUTSPILLET

Fortuna Hjørring – Brøndby IF: 1-1

Guldkamp i Hjørring. Der var allerede på forhånd lagt op til et sandt drama om guldet. Efter 17 minutters spil får hjemmeholdet straffe, som holdets topscorer Carolina Møller sikkert satte i nettet bag Brøndby-keeper Katrine Abel. Hjemmeholdet i front 1-0. Kort før pausen fik gæsterne bragt balance i regnskabet, da en skarpt Nanna Christiansen headede bolden i mål og sikrede pauseresultatet 1-1. Der var i den grad liv i guldkampen i Hjørring. En hård kamp endte 1-1 og Fortuna Hjørring kan atter kalde sig Danmarksmestre. Stort tillykke til Fortuna Hjørring.

FC Nordsjælland – VSK Aarhus: 3-4

Bronzevinderne fra Farum tog lørdag imod VSK Aarhus, der ikke har fået point ud af forårets kampe. VSK Aarhus var dog taget veloplagte til Farum og fandt allerede efter fem minutters spil vejen til netmaskerne. Christina Beck åbnede ballet i Farum og bragte gæsterne i front. Kun fem minutter senere var hjemmeholdets Camilla Kur på pletten og bragte igen balance i regnskabet. Det gik stærkt i Farum og kun lige havde VSK bragt bolden i spil, før den atter lå i nettet bag Nordsjællands målmand Maria Lindblad. VSK Aarhus på 2-1 efter 12 minutters spil. Janni Thomsen stod for scoringen. Efter 25 minutters spil var VSK atter på spil, denne gang var Mathilde Kruse Schultz Madsen skarp og satte en flot scoring ind. Kun to minutter senere var gæsternes Mathilde Søjberg Horup på pletten og bragte VSK Aarhus i front med hele 4-1. Et skarpt VSK Aarhus-mandskab kan gå til pause i front med hele 4-1.

Målfesten i Farum fortsatte i anden halvleg, hvor hjemmeholdets brandvarme Amalie Vangsgaard efter en times spil reducerede til 2-4. Selvsamme Vangsgaard var på pletten efter 86 minutters spil og reducerede endnu engang. 3-4 til VSK Aarhus, blev kampens resultat.

FC Thy-ThistedQ – KoldingQ: 0-2

Der var ikke meget at spille for i dagens opgør, for de to mandskaber, der møder hinanden igen allerede onsdag i Sydbank Pokalens semifinaler. FC Thy-ThistedQ slutter som ligaens nr. 4, det vidste de allerede inden dagens opgør. Efter en halv times spil ville gæsterne fra KoldingQ havde gang i opgøret og på blot to minutter satte de to scoringer i nettet og var foran 2-0. Laura Fauerskov og Mathilde Hansen stod for de to scoringer. 2-0 til KoldingQ, som også blev pauseresultatet og kampens resultat.

Gjensidige Kvindeliga går på sommerpause, men vender meget snart tilbage. Hold dig opdateret om turneringsplaner mm. her på siden.

Imorgen søndag, spilles der fuld runde i Kvalifikationsspillet. Blandt andet er der sæsonfinale, når HB Køge tager imod AaB.