Fortuna Hjørring tager imod VSK i ugens tv-kamp

Sådan Fordelte Pointene Sig I Første Spillerunde
Tilbage
10. juni 2020
Nord Energi Arena ligger græs til ugens tv-kamp. Det er VSK Aarhus, der lørdag besøger topholdet fra Hjørring.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: fodboldbilleder.dk

På lørdag kl.14.00 tager Gjensidige Kvindeligas tophold Fortuna Hjørring imod VSK Aarhus. Hjørring-mandskabet lagde medaljeslutspillet ud med en overbevisende 2-0 sejr i Farum. Nu glæder de sig til at mærke græsset i Nord Energi Arena og fortsætte kampen om mesterskabet. Det handler om en kamp ad gangen, arbejdet skal gøres færdigt ved at holde forspringet på to point, fortæller Caroline Rask blandt andet for ud for opgøret.

Der kan ikke findes nogle resultater.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Cheftræner, Niclas Hougaard, ser også frem til, igen at være på hjemmebane i Hjørring. Cheftræneren, der har måtte vente længe på sin debut i front for topholdet, lagde medaljeslutspillet ud med en sejr og vil bruge ugen på, at bygge endnu mere på, så holdet på lørdag kan hente de tre point på gode omstillinger og bolderobringer hjemme i Nord Energi Arena, når VSK Aarhus gæster Hjørring. 

Der kan ikke findes nogle resultater.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Modsat et formstærkt Fortuna Hjørring mandskab, der kæmper om guld, lagde VSK Aarhus medaljeslutspillet ud med et nederlag til FC Thy-ThistedQ hjemme i Veljby/Risskov Centret. For cheftræner Anders Nim, var det også debut, som manden i front for Aarhus-mandskabet, men det blev ikke en debut som håbet. Nu venter anden spillerunde og en hård kamp i Hjørring. VSK Aarhus lader sig dog ikke skræmme et mødet med ligaens førerhold, fortæller cheftræner Anders Nim;

- Vi kigger rigtig meget på os selv. Jeg er stadig ny omkring holdet, så lige nu er vi ved at opbygge vores egen spillestil, så vores fokus er på os selv. Vi glæder os til helt. Det er en tv-kamp, og vi har noget at revanchere i forhold til vores første kamp hjemme mod FC Thy-Thisted Q. Vi forventer at komme med noget mere energi til kampen i Hjørring, end vi fik vist i førstespillerunde.

- Vi skal få point med fra Hjørring, ved at levere en god fysisk indsats. Vi skal løbe og sprinte mange meter og vi skal være stærke i duellerne. Det er meget vigtigt, at vi får point med hjem fra Hjørring, slutter Anders Nim.

Vi glæder os til helt. Det er en tv-kamp, og vi har noget at revanchere i forhold til vores første kamp hjemme mod FC Thy-Thisted Q

Anders Nim, cehftræner VSK Aarhus

Kampen kan ses live på Eurosport 2 og Dplay på lørdag 13. juni fra kl. 14.00. 

Efter kampen, vil du som altid kunne finde resultater og høre reaktioner fra spillerne her på kvindeliga.dk