Finalen i dette års Sydbank Kvindepokal spilles i Thisted

Finalen I Dette Års Sydbank Kvindepokal Spilles I Thisted
Tilbage
26. juni 2020
Lørdag 4. juli spilles dette års finale i Sydbank Kvindepokalen og den skal spilles på FC Thy-ThistedQ’s hjemmebane – Lerpytter Stadion.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

Onsdag 1. juli spilles de to semifinaler i dette års Sydbank Kvindepokal og allerede lørdag er det finaletid. Under normale omstændigheder, vil finalen finde sted på en af de to finalisters hjemmebane, men grundet de kun to arbejdsdage mellem kampene, er finalestadionet allerede valgt. Valget er i år faldet på Lerpytter Stadion i Thisted, hvor FC Thy-ThistedQ til daglig holder til.

- Valget af finalestadion, er faldet på Thisted og Lerpytter Stadion, primært af praktiske årsager. Semifinalerne spilles onsdag i næste uge og finalen er allerede lørdag, altså tre dage senere. Det ville være for kort varsel for klubberne, først at finde et finalestadion onsdag aften efter finalisterne er fundet. Vi har derfor allerede nu valgt FC Thy-ThistedQ, og det har vi fordi, at de har vist, over en lang periode, at de er rigtig gode til at afvikle den type kampe. De havde blandt andet det højeste gennemsnitlige antal tilskuere i hele efterårssæsonen i Gjensidige Kvindeliga og har generelt afholdt nogle rigtig flotte hjemmekampe fortæller Nicolai Kaas, Ligachef for Gjensidige Kvindeliga.

I Thisted er begejstringen selvsagt stor og de glæder sig til at skulle afvikle dette års pokalfinale, selvfølgelig med forhåbningen, at FC Thy-ThistedQ slår KoldingQ i semifinalen og dermed selv bliver en del af lørdagens store finale.

- Vi er enormt glade for at få lov til at afvikle dette års finale. Vi har selvfølgelig en ambition om selv at være en del af finalen. Vi skal en tur til Kolding på onsdag, hvor vi har tradition for tætte og jævnbyrdige kampe, men vi vil da gøre alt hvad vi kan, for at spille finale på hjemmebane næste lørdag. At få lov at lægge stadion og påtage sig den opgave, sætter vi som klub meget stor pris på. Vi vil gøre vores ypperste for at det bliver en succes og en rigtig god dag for alle involverede. Alt kommer til at stå knivskarpt næste lørdag og vi glæder os til at arrangere en god finaledag, fortæller Per Nørgaard, Formand i FC Thy-ThistedQ

Vi er enormt glade for at få lov til at afvikle dette års finale. Vi har selvfølgelig en ambition om selv at være en del af finalen

Per Nørgaard, Formand i FC Thy-ThistedQ

 

Finalen i Sydbank Kvindepokalen spilles lørdag 4. juli kl. 15.30 på Lerpytter Stadion og vises live på DR1.