En skuffet Cathrine Gryholt sætter ord på lørdagens nederlag

En Skuffet Cathrine Gryholt Sætter Ord På Lørdagens Nederlag
06. juni 2020
Det var en skuffet, men fortrøstningsfuld FC Nordsjælland anfører, vi fangede efter dagens opgør i Right to Dream Park.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / foto: fodboldbilleder.dk

Der var inviteret til topkamp i Farum og efter en halv times spil, fik Fortuna Hjørring bragt sig i front på et flot venstreskud af Caroline Møller. 1-0 til gæsterne, som også havde siddet på en stor del af den første halve time. Kampen bølgede frem og tilbage, men det var gæsterne, der formåede at gøre sig farligst på den sidste del af banen. Gæsterne fra Hjørring kunne gå til pause med en 1-0 føring.

Se anfører Gryholt's reaktion ovenpå nederlaget til Fortuna Hjørring her.

FC Nordsjælland meldte sig mere på banen, ved anden halvlegs begyndelse, men gæsterne fra Hjørring pressede stadig på. Nogle gode aktioner fra den amerikanske forsvarsspiller Brianne Reed, holder hjemmeholdet inde i kampen. Alligevel bliver det efter 59 minutters spil 2-0 til gæsterne fra Hjørring, da den kun 18-årige Sofie Lundgaard får Fortuna på 2-0 i et regnfyldt Right to Dream Park.

Efter 71 minutter, afbrydes kampen kortvarigt grundet tordenvejr og meget kraftig regn. Kampen bliver dog hurigt genoptaget, og den spilles færdig i flot solskin. Det slutter 0-2 i Farum, og Fortuna Hjørring rejser hjem til Nordjylland med to point ned til deres nærmeste forfølger Brøndby.

Allerede i næste weekend, er det igen tid til Gjensidige Kvindeliga. Topholdet fra Fortuna Hjørring, tager hjemme imod VSK Aarhus lørdag 13. juni kl. 14.00. Den kamp er også ugens tv-kamp, det betyder, at du kan se kampen live på Eurosport 2 og Dplay fra kl. 14.00 lørdag eftermiddag.

FC Nordsjælland skal til Kolding og kæmpe om tre yderst vigtige point, for at hænge på i toppen af ligaen og bevare medaljekampen inden for rækkevidde.