DANMARKSMESTER ANO 2020 - FORTUNA HJØRRING

DANMARKSMESTER ANO 2020 FORTUNA HJØRRING (1)
Tilbage
26. juni 2020
Vi skulle helt frem til sidste spillerunde i dette års medaljeslutspil, før en ny Danmarksmester kunne findes. Nu har pokalen fundet sin ejer for det næste år.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Fortuna Hjørring – Brøndby IF: 1-1

Guldkamp i Hjørring. Der var allerede på forhånd lagt op til et sandt drama om guldet. Efter 17 minutters spil får hjemmeholdet straffe, som holdets topscorer Carolina Møller sikkert satte i nettet bag Brøndby-keeper Katrine Abel. Hjemmeholdet i front 1-0. Kort før pausen fik gæsterne bragt balance i regnskabet, da en skarpt Nanna Christiansen headede bolden i mål og sikrede pauseresultatet 1-1. Der var i den grad liv i guldkampen i Hjørring. En hård kamp endte 1-1 og Fortuna Hjørring kan atter kalde sig Danmarksmestre. Stort tillykke til Fortuna Hjørring. Brøndby IF må med dagens resultat overgive pokalen til ærkerivalerne og tage ligaens andenplads og dermed sølvmedaljer.