Anden spillerunde venter allerede lørdag

Anden Spillerunde Venter Allerede Lørdag
Tilbage
09. juni 2020
I weekenden spilles anden runde i Gjensidige Kvindeliga Medaljeslutspillet- og Kvalifikationsspillet. Kampene spilles både lørdag og søndag.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: fodboldbilleder.dk

Gjensidige Kvindeliga Medaljeslutspillet

Fortuna Hjørring – VSK Aarhus, lørdag 13. juni kl. 14.00

Nord Energi Arena

Fortuna Hjørring lagde hårdt ud i jagten på guldet. De hentede tre overbevisende point i Farum i første spillerunde og holdet sit forspring på to point ned til Brøndby. VSK Aarhus var derimod oppe mod overmagten, da FC Thy-Thisted lagde vejen forbi Veljby/Risskov Centret i første spillerunde og tog alle tre point med hjem til Thisted. VSK Aarhus har altså hårdt brug for point, for ikke at isolere sig selv i bunden af tabellen, inden sæsonen for alvor er kommet i gang. Fortuna Hjørring fortsætter jagten på guldet og endnu et Danmarksmesterskab til samlingen, når de tager imod VSK Aarhus hjemme i Nord Energi Arena.

Kampen er ugens tv-kamp og kan ses live på Eurosport 2 og Dplay lørdag kl. 14.00.

 

KoldingQ – FC Nordsjælland, lørdag 13. juni kl. 14.00

Fynske Bank Arena

Både KoldingQ og FC Nordsjælland måtte gå fra banen efter første spillerunde, uden point og begge hold tørster for at komme på måltavlen og hente nogle point til tabellen. KoldingQ ligger sidst i medaljeslutspillet med 0 point og skal i gang med pointhøsten. FC Nordsjælland havde på forhånd høje ambitioner for den første sæson i Gjensidige Kvindeliga og hvis medaljerne skal forblive i spil i indeværende sæson, er kravet en sejr i denne spillerunde når de besøger KoldingQ.

Kampen kan ses live på kvindeliga.dk fra kl.14.00.

 

FC Thy-ThistedQ – Brøndby IF, lørdag 13. juni kl. 14.00

Lerpytter Stadion

FC Thy ThistedQ hentede en flot sejr i Aarhus og Sarah Dyrehauge krydrede tilmed sæsonstarten med et hattrick. Nu venter de forsvarende Danmarksmestre hjemme på Lerpytter Stadion, hvor FC Thy-ThistedQ kæmper for at bevare den tredjeplads de spillede sig i første spillerunde, med sejren i Aarhus. Brøndby fik en hårdt tilkæmpet sejr i de døende minutter, da de hjemme tog i mod KoldingQ. Det var tre vigtige point i kampen om at forsvare det Danmarksmesterskab, der er kravet, for en tilfredsstillende sæson, på Vestegnen.

Kampen kan ses live på kvindeliga.dk fra kl. 14.00.

 

Gjensidige Kvindeliga Kvalifikationsspillet

OdenseQ – Vildbjerg, lørdag 13. juni kl. 14.00

Marienslystcentret - kunstgræs, bane 1

OdenseQ lagde ud med en sejr i sidste weekend, da de besøgte B.93. Det var tre vigtige point, hvis den fynske klub fortsat vil være en del af det fine selskab i Gjensidige Kvindeliga efter sommerferien. Vildbjerg tabte modsat deres første opgør, da de hjemme tog imod HB Køge.

Du kan se kampen live på kvindeliga.dk fra kl. 14.00.

 

AaB – B.93, lørdag 13. juni kl. 15.00

AaB's Anlæg

AaB var i første spillerunde en tur i Ballerup, hvor det blev til sæsonens første sejr. De kunne rejse hjem til Nordjylland med en 3-1 sejr og 3 point i bagagen. B.93, der ellers er vant til at vinde deres kampe, måtte se sig slået af mandskabet fra Odense Q i sæsonens første dyst om de tre vigtige point. Nu gælder det anden spillerunde og for begge mandskaber er en sejr yderst vigtigt, for håbet om en plads i Gjensidige Kvindeliga næste sæson. Du kan se kampen live på kvindeliga.dk fra kl. 15.00.

 

HB Køge – BSF, søndag 14. juni kl. 14.00

Capelli Sport Stadion

HB Køge – BSF slutter anden spillerunde godt af, når de søndag 14. juni kl. 14.00 fløjter op til kamp. Det ambitiøse mandskab fra HB Køge vandt første spillerunde, da de var en tur i Vildbjerg, mens BSF måtte se sig slået af gæsterne fra AaB. BSF kæmper om at forblive i Gjensidige Kvindeliga, efter et hårdt efterår i den bedste række.

Kampens spilles søndag 14. juni kl. 14.00 og du kan holde dig opdateret om senest nyt her på kvindeliga.dk.

Du kan som altid holde dig opdateret om seneste nyheder, her på siden. Her vil du også finde reaktioner, efter første spillerunde.