Line Andersen og AaB er klar til at tørne ud i Gjensidige Kvindeliga

Line Damgaard Og Aab Er Klar Til At Tørne Ud I Gjensidige Kvindeliga
Tilbage
17. juli 2020
AaB er det ene af to nye hold i Gjensidige Kvindeliga i sæsonen 2020/2021. Odense Q og BSF må en tur i 1. Division til fordel for AaB og HB Køge.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

I mandags startede AaB træningen op efter en velfortjent ferie, hvor de som nummer to i Kvalifikationsrækken spillede sig til en plads i den kommende sæson af Gjensidige Kvindeliga. Line Damgaard førte som anfører holdet forrest igennem kval-rækken og glæder sig nu til at prøve kræfter mod de bedste spillere i Danmark. Line Damgaard kom til AaB fra Lyseng i 2019 og har i det første årstid i den nordjyske klub oplevet en stor udvikling i truppen:

- Det er et ungt hold, der har gennemgået en stor udvikling. Vi har mange gode spillere og et godt potentiale. Personligt, har min tid i AaB indtil nu, været en tid med mulighed for udvikling af mit spil. Vi har spillet mange vigtige kampe og vi har et set-up, hvor der virkelig bliver satset på kvinderne. Der er fedt at være en del af, siger Line Andersen.

Vi har et set-up, hvor der virkelig bliver satset på kvinderne. Der er fedt at være en del af.

Line Andersen, AaB

Weekenden 8.- og 9. august er der kickoff i Gjensidige Kvindeliga, til en ny sæson. AaB og Line Andersen er debutanter, men Damgaard ser frem til at blive matchet på højeste niveau og forsøge at udfordre de eksisterende hold i Gjensidige Kvindeliga:

- Jeg forventer nogle intense kampe, hvor vi vil blive udfordret. Vi skal som hold blive bedre også skal vi da forsøge at udfordre de øvrige hold i ligaen, fortæller Andersen.

- Jeg glæder mig allermest til at spille kampe mod gode modstandere, hvor vi som hold bliver udfordret. Det bliver megafedt at spille imod topholdene og blive målt mod de bedste, både personligt og som hold, fortsætter Line Andersen.

Det bliver megafedt at spille imod topholdene og blive målt mod de bedste

Line Andersen, AaB

AaB åbner sæsonen ude mod HB Køge, som de sluttede mod i Kvalifikationsrækken. Her måtte AaB se sig slået og dermed se sig henvist til andenpladsen i Kvalifikationsrækken. Nu mødes de to igen, denne gang i Gjensidige Kvindeliga. Damgaard forventer et tæt og intenst opgør, hvor gæsterne vil gøre alt hvad der står i deres magt for at kæmpe sig tilbage og tage revanche over HB Køge.

- Det bliver en intens kamp, hvor vi selvfølgelig vil gøre alt for at komme tilbage og tage tre point. Vi tabte sidst, men vi ved hvad vi skal ændre- og justere på, så jeg forventer en tæt kamp, hvor begge hold vil give alt hvad de har for at tage alle tre point, slutter Line Andersen.

 

AaB tager turen til Køge søndag 9. august, når Gjensidige Kvindeliga vender tilbage med kickoff i sæsonen 2020/2021. Kampen vil blive vist live på kvindeliga.dk, hvor du som altid kan finde nyheder og opdateringer fra ligaen.