VSK Aarhus vil vinde alle kampene i Mesterskabsspillet

VSK Aarhus Træner Vil Vinde Alle Kampene I Mesterskabsspillet
Tilbage
27. februar 2020
Anders Nim tiltrådte 1. januar som Cheftræner for Kvindeligaholdet i VSK Aarhus. Holdet skal til foråret spille med i Mesterskabsspillet og om medaljer i Gjensidige Kvindeliga.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Anders Nim tiltrådte 1. januar som Cheftræner for Kvindeligaholdet i VSK Aarhus. Holdet skal til foråret spille med i Mesterskabsspillet og om medaljer i Gjensidige Kvindeliga. Holdet starter foråret som nummer fem 2 point efter et efterår med 21 point efter de 14 kampe. Nim forventer at bidrage med nogle øgede krav til måden der trænes på i Aarhusklubben.

- Der er ingen tvivl om, at træningsmiljøet, også før jeg kom til klubben, har været rigtig godt. Derfor sender vi blandt andet Janni Thomsen med A-landsholdet til Algarve Cup i marts. Jeg vil give træningen endnu et løft og stille større krav til at presse spillerne, så de udvikler sig mest muligt. Derudover kommer jeg til at bidrage med en stor vindermentalitet.

Der er ingen tvivl om, at træningsmiljøet, også før jeg kom til klubben, har været rigtig godt. Derfor sender vi blandt andet Janni Thomsen med A-landsholdet til Algarve Cup i marts

Anders Nim

Anders Nim har tidligere været træner i ungdomsafdelingerne både Esbjerg FB, FC Midtjylland og Randers FC, her har han både fungeret som talentudvikling- og cheftræner. Den nye rolle som Cheftræner for et kvindeligahold ser Anders Nim dog ikke anderledes på, end de tidligere trænergerninger.

- Selvfølgelig er det at arbejde med kvinder, helt nyt for mig. Men for at være ærlig, synes jeg ikke at der er de store forskelle. De kvinder jeg arbejder med her i Aarhus, er præcis lige så træningsparate og dedikerede som de drenge- og herrespillere jeg tidligere har arbejdet med. Jeg kommer til at arbejde med denne trup på akkurat samme måde, som jeg har gjort med herrehold tidligere, det kommer jeg ikke til at gøre nogen forskel på.

Det VSK Aarhus hold, den nye cheftræner vil skabe, skal være mere fysiske i deres spil. Holdet skal løbe endnu mere i kampene – i begge retninger. Presset skal være hårdere også vil Nim se et endnu hårdere genpres fra sit mandskab.

Den første tid i klubben er dog mest blevet brugt på at observere, for at skabe et kendskab til både spillere, staben og selvfølgelig klubben som helhed.

- For mig har det været vigtigt at lære spillerne, staben og klubben rigtig godt at kende. Jeg har ikke ændret en hel masse endnu – jeg har observeret og er blevet klogere. Nu vil de små ændringer begynde, først og fremmest vil jeg gøre træningsmiljøet endnu bedre, jeg vil skabe en mere fysisk form for fodbold.  Vi har haft en rigtig god opstart, pigerne har arbejdet stenhårdt. Vi har arbejdet enormt meget med den fysiske del, for at gøre truppen klar til sæsonstart 28. marts. Vi har træner hårdt og jeg synes pigerne står virkelig skarpt.

VSK Aarhus tager imod FC Nordsjælland i Mesterskabsspillets første kamp lørdag 28. marts hjemme i Veljby/Risskov Centret. Et mandskab, som holdet senest led et 1-3 nederlag til, da de to hold mødtes i september. Forventningerne til foråret er dog klare, VSK Aarhus vil gå på banen for at vinde alle 10 kampe i foråret.

- Forventningerne er at vi vil vinde hver eneste kamp. Vi vil levere gode præstationer og vinde kampene. Men forventningerne er også at vi skal udvikle os, om et halvt år skal vi være endnu bedre end vi er i dag – det er det vigtigste, slutter Anders Nim.

Forventningerne er at vi vil vinde hver eneste kamp. Vi vil levere gode præstationer og vinde kampene

Anders Nim

VSK Aarhus tager imod FC Nordsjælland i forårets første opgør, det er lørdag 28. marts kl.13.00. Den kamp kan du se live på Kvindeliga.dk.