VIDEO: TV 2 Østjylland producerer ny serie med AGF

VIDEO TV 2 Østjylland Producerer Ny Serie Med AGF
Tilbage
12. december 2020
”Vi er AGF” er en fodboldserie af TV 2 Østjylland, der gennem fem afsnit følger den århusianske kvindeligaklub.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Allan Høgholm / Video: TV 2 Østjylland

- Vi håber, at serien kan være med til, generelt set, at fremme kvindefodbold i Danmark, siger Nanna Odmand Nielsen, TV 2 tilrettelægger på Youtube-serien.

Gennem en begivenhedsrig efterårssæson har hun og TV 2 Østjylland fulgt AGF-holdet, og gjort det muligt, at få et indblik i spillernes hverdag. Et billede, der ifølge direktør i AGF Kvindefodbold, Marie Greve, viser den hudløst ærlige hverdag som kvindefodboldspiller:

- Det er et hudløst ærligt billede på, hvordan vores hverdag har været i efteråret, hvor vi oplever at TV 2 Østjylland, forsøger at dække pigernes hverdag med op- og nedture. Afsættet var et tre måneders forløb, men det endte med at være hele efterårssæsonen blandt andet fordi pigerne giver så meget af sig selv og gerne vil bidrage.

Spillernes store interesse for at bidrage til serien og ligaklubbens samarbejde med TV 2 Østjylland kan ifølge Marie Greve understøttes af den fælles passion om at slå kvindebolden fast:

- Vi, og især spillerne, vil gerne understøtte og vise, hvordan alle kvindefodboldspillere også er rollemodeller, og derfor ville vi naturligvis gerne understøtte TV 2 Østjylland også i den mission. Vi har løbende været i dialog med TV 2 Østjylland om, hvad der rørte sig internt og hvad, der i vores optik gør dem, sammen med resten af kvindeligaspillerne i landet, til rollemodeller.  

Der kan ikke findes nogle resultater.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Allerede nu kan du se de fem afsnit af ”Vi er AGF”, og det første ligger klar til dig lige hér.