Nyt transfervindue åbner snart

Nyt Transfervindue Åbner Snart
Tilbage
23. december 2020
Gjensidige Kvindeliga er gået på vinterpause, men lige efter nytår har klubberne igen mulighed for styrke deres trup med nye transfers.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Jess M. Madsen

Når det nye år ringer ind, åbnes transfervinduet i Gjensidige Kvindeliga. Med en efterårssæson, hvor der har været tæt kamp om top- og bundplaceringerne i ligaen, bliver det spændende at se både hvordan og hvilke klubber, der benytter sig af transfermuligheden.

Selvom det ikke er første gang, at klubberne kan opruste, mener bestyrelsesmedlem i DBU, Mette Bach Kjær, at denne vinters transfer bliver noget for sig:

- Vi ser en positiv udvikling i kvindefodbolden helt generelt. De danske spillere er attraktive, hvilket er på baggrund af en god Gjensidige kvindeliga og gode talentmiljøer. Klubberne herhjemme gør det utrolig godt, og dem skal vi huske at rose. Og så har vi et stærkt landshold, hvor spillerne bliver set af de udenlandske klubber.

Vinterens transfervindue løber fra 5. januar til og med 31. januar 2021, men allerede nu har flere af ligaklubberne kunne offentligere trup-ændring. Covid-19 situationen har nemlig medført at FIFA har indført dispensationsregler for arbejdsløse spillere. Nogle af de spillere der forlader den danske liga ved årsskiftet, er tvillingeparret Karen og Sara Holmgaard. De skifter Fortuna Hjørring ud med den tyske bundesligaklub FFC Turbine Potsdam. Samtidig har Brøndby IF kunne offentliggøre flere udenlandske spillere, som klubben udruster truppen med ved årsskiftet.

Husk at følge med på Kvindeliga.dk, hvor der løbende opdateres med klubbernes transfer.