To hold sikrer sig sæsonens første sejr og tre vigtige point

To Hold Sikrer Sig Sæsonens Første Sejr Og Tre Vigtige Point
Tilbage
22. august 2020
I sæsonens fjerde runde fik AGF og KoldingQ sikret sig sæsonens første sejr og tre point, mens FC Thy-ThistedQ for første gang i sæsonen satte point til.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Joh-Foto

FC Thy-ThistedQ – HB Køge: 1-1

Sparekassen Thy Arena

Lørdag skulle holdet fra Thy Thisted forsøge at forsvare ligaens foreløbige førsteplads, da de hjemme tog imod HB Køge. Hjemmeholdet fik en drømmestart, da Rikke Dybdahl, efter blot fem minutters spil, blev spillet fri og bragte FC Thy-ThistedQ foran 1-0. Det var dog ikke et HB Køge hold, der lod sig skræmme af hjemmeholdets scoring. Små 20 minutter efter 1-0 scoring fik gæsterne udlignet, med scoring fra Makenzy Doniak, efter et kvarter med offensivt pres og flere chancer. Trods en fantastisk start måtte hjemmeholdet gå til pause 1-1. I anden halvleg var det igen et offensivt HB Køge mandskab, der mødte hjemmeholdet. Gæsterne fik tilkæmpet sig flere store chancer, men lykkedes ikke med at få bolden i kassen. Anden halvleg forblev målløs, og kampen endte 1-1.

Brøndby IF – Fortuna Hjørring: 2-1

Brøndby Stadion

I Brøndby var det blevet tid til et rivalopgør imellem de gule- og blåklædte fra Brøndby IF og Fortuna Hjørring. Sidst de to hold mødtes var i mesterskabsfinalen, hvor Fortuna Hjørring trak det længste strå og blev danske mestre. I lørdagens kamp var det igen gæsterne, der i kampens indledende minutter trak det længste strå, da Fortuna Hjørrings Olivia Holdt fik banket bolden i kassen og bragt sit hold foran 0-1. Gæsterne var tæt på at kunne tage en føring med fra første halvleg, men tre minutter inden pausefløjt fik Josefine Hasbo bragt hjemmeholdet på måltavlen, og kunne gå til pause med en udligning. Anden halvleg lignede længe en målløs omgang, men efter 82 minutters spil var Josefine Hasbo igen at se på måltavlen, da hun fik banket bolden i kassen, og bragt sit hold på en 2-1 føring, som også blev slutresultatet.

KoldingQ – FC Nordsjælland: 2-1

Fynske Bank Arena

I fjerde spillerunde tog KoldingQ imod FC Nordsjælland. På hjemmebanen, Fynske Bank Arena, skulle hjemmeholdet forsøge at tilkæmpe sig en sejr og tre vigtige point. Gæsterne fra FC Nordsjælland gik dog også benhårdt efter de tre point, og kunne efter 12 minutters spil juble over en scoring af Ásla Johannesen og en 0-1 føring, som også blev pausestillingen. I anden halvleg var det et KoldingQ-hold, der gik benhårdt efter scoringer. Efter 57 minutters spil lykkedes det hjemmeholdet at komme på måltavlen, da Ea Rasmussen fik udlignet til 1-1. Kun to minutter senere kom mandskabet fra KoldingQ igen på måltavlen, da Molli Plasmann bragte hjemmeholdet foran 2-1, som også blev kampens slutresultat. Med sejren sikrer KoldingQ sig holdets første point i sæsonen.

AaB – AGF: 0-3

AaB’s Anlæg

På AaB’s Anlæg var det ligaens syvende- og ottendeplads, der skulle mødes i et opgør om tre vigtige point. I første halvleg fik holdene spillet godt op imod hinanden, men efter 39 minutters spil var det AGF, der fik en stor mulighed for at tage en føring, da der blev dømt straffe til gæsterne. AaB slap dog med skrækken, da det ikke lykkedes AGF at score fra straffesparkspletten. Gæsterne fik dog, et minut efter, alligevel bragt sig foran, da Maria Denius fik sparket bolden i kassen med assist af Cecilie Johansen, til pausestillingen 0-1. Efter pausen var det et AGF-hold, der havde fået smag for scoringer. Femten minutter inde i anden halvleg fik Caroline Jensen fordoblet gæsternes føring, og kun fem minutter senere kunne indskiftede Sofie Bloch gøre det til 0-3 til gæsterne, som også blev slutresultatet. AGF fik med sejren sikret sig holdets første point i sæsonen.

Husk, at du altid kan holde dig opdateret om seneste nyt her på siden.