Tæt kamp om ligaens førsteplads venter i tredje spillerunde

Tæt Kamp Om Ligaens Førsteplads Venter I Tredje Spillerunde
Tilbage
17. august 2020
På onsdag fløjtes sæsonens første midteruge kampe i gang. Det er kun tre dage siden, at holdene sidst var i kamp, så der er lagt op til fire hårde kampe.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

Gjensidige Kvindeliga er i fuld gang, og flere hold har bragt sig på banen til ligaens førsteplads. Onsdag venter tredje spillerunde, og FC Nordsjælland kan med en sejr bibeholde ligaens førsteplads, hvis de lykkes med at slå sidste års sølvvindere fra Brøndby IF.

I denne runde vises alle fire kampe live på kvindeliga.dk.

FC Nordsjælland – Brøndby IF, onsdag 19. august kl. 18.30

Right to Dream Park

I onsdagens første kamp venter et lokalopgør, når FC Nordsjælland tager imod Brøndby IF på hjemmebanen i Farum. Begge hold har fået maksimumpoint med fra ligaens første kampe, og mandskabet fra FC Nordsjælland rangerer lige nu, som ligaens nummer et. Med en sejr kan Brøndby IF dog sikre sig førstepladsen, så der er lagt op til et brag af en kamp imellem de to mandskaber, når pointene skal fordeles onsdag fra kl. 18.30. Se kampen direkte på kvindeliga.dk.

Hør om Per Nielsens forventninger til kampen imod FC Nordsjælland lige her;

Der kan ikke findes nogle resultater.
Der kan ikke findes nogle resultater.

HB Køge – KoldingQ, onsdag 19. august kl. 19.00

Capelli Sport Stadion

I tredje runde møder HB Køge, mandskabet fra KoldingQ på hjemmebanen, Capelli Sport Stadion. I weekendens lørdagskampe måtte begge hold se sig slået i de sidste minutter, så der er hård kamp om onsdagens tre point. Med en sejr kan oprykkerne fra HB Køge placere i ligaens top tre, men KoldingQ har samtidig alt at spille for, da de med en sejr kan flytte sig fra de nederste pladser i Gjensidige Kvindeliga. Se kampen om de tre point direkte på kvindeliga.dk fra kl. 19.00. 

Fortuna Hjørring – AaB, onsdag 19. august kl. 19.00

Nord Energi Arena

For anden gang i den nye sæson skal sidste års danske mestre fra Fortuna Hjørring i kamp på hjemmebanen, Nord Energi Arena. Sidst holdet spillede hjemme blev det til et nederlag, så de grøn- og hvidklædte vil gøre alt for at hive en sejr og de tre point hjem i onsdagens kamp imod AaB. Der bliver dog kamp til stregen, for med to nederlag i ligaens første runder har gæsterne fra AaB alt at spille for, så holdet kan flytte sig fra ligaens sidsteplads. Se kampen direkte på kvindeliga.dk fra kl. 19.00. 

AGF – FC Thy-ThistedQ, onsdag 19. august kl. 19.00

Vejlby/Risskov Centret

Vejlby/Risskov Centret danner rammerne for onsdagens andet jyske opgør imellem AGF og FC Thy-ThistedQ. Med maksimumpoint og en sejr i overtiden i ligaens anden runde er det et FC Thy-ThistedQ mandskab med masser selvtillid i bagagen, der går på banen i Aarhus. Med en sejr kan holdet bevare deres andenplads i ligaen, men hjemmeholdet fra AGF, vil ligeledes gøre alt for at tilkæmpe sig en sejr og tre vigtige point, som kan flytte dem fra ligaens sjetteplads. Se det jyske opgør direkte på kvindeliga.dk. 

Husk, at du altid kan holde dig opdateret om seneste nyt her på siden.