Få hele overblikket over anden spillerunde i denne sæsons Gjensidige Kvindeliga, lige her.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

AGF – Fortuna Hjørring: 0-2

Ceres Park

Ceres Park dannede rammerne for anden rundes tv-kamp, der stod imellem AGF og Fortuna Hjørring. Gæsterne fra Hjørring fik en drømmestart, da de bragte sig foran efter blot fem minutters spil med Olivia Holdt som målscore. Begge hold formåede, i resten af første halvleg, at holde målene tomme, og kunne gå til halvleg 0-1 til udeholdet. Fortuna Hjørring kom efter pausen igen godt fra start, og kunne allerede ti minutter inde i anden halvleg juble over endnu en scoring forårsaget af assist fra Oliva Holdt og mål af Rebekka Frederiksen. Resten af kampen forblev målløs, og gæsterne fra Fortuna Hjørring kunne tage fra Aarhus med en 0-2 sejr.

Brøndby IF – HB Køge: 1-0

Brøndby Stadion

På Brøndby Stadion havde begge hold en sejr med fra ligaens første runde. Oprykkerne fra HB Køge var på en svær opgave, da de mødte sølvvinderne fra Brøndby IF på hjemmebanen i Brøndby. Hjemmeholdet pressede offensivt i kampens første minutter, men i løbet af første halvleg fik gæsterne spillet sig ind i kampen, og begge hold kom til flere store chancer. Målet forblev dog tomt i begge ender, og ved halvleg var stillingen fortsat 0-0. I anden halvleg kom Brøndby igen godt fra start, og fik i de indledende minutter tilkæmpet sig to store chancer. HB Køge lod sig dog ikke skræmme, og fik ligeledes spillet sig til nogle chancer, men det blev Brøndbys indskiftede Pernille Larsen, der slutteligt blev kampens målscore, da hun efter 78 minutter fik skudt bolden i kassen til kampens slutresultat 1-0.

AaB – FC Nordsjælland: 0-2

AaB’s Anlæg

I Aalborg tog oprykkerne fra AaB imod FC Nordsjælland, som fik en flot sejr med fra ligaens første runde. AaB skulle rejse sig fra weekendens nederlag, og fik i første halvlegs ordinære spilletid spillet sig godt ind i kampen, men måtte alligevel gå til pause med stillingen 0-1, da Camilla Kur fra FC Nordsjælland fik skudt bolden i kassen tre minutter inde i første halvlegs overtid. Efter pausen så det ud til at blive en målløs halvleg, indtil Laura Petersen, efter 81 minutters spil, fik banket bolden i kassen til 0-2, som også blev kampens slutresultat.

FC Thy-ThistedQ – KoldingQ: 1-0

Sparekassen Thy Arena

På hjemmebanen i Thy tog FC Thy-ThistedQ imod KoldingQ. Med en sejr over de danske mestre fra Fortuna Hjørring var det et hjemmebanehold med en god portion selvtillid i bagagen, der mødte KoldingQ mandskabet. Første halvleg forblev målløs, men med to gule kort til henholdsvis Mathilde Hansen fra KoldingQ og Agnete Marcussen fra FC Thy-ThistedQ. Efter pausen så det igen ud til, at det skulle blive en målløs halvleg, og det lykkedes heller ikke holdene, at få scoret i den ordinære spilletid. Men fem minutter inde i anden halvlegs overtid fik Beate Marcussen hamret bolden i kassen med assist fra Maja Østergaard, og kunne med denne scoring hive en sejr og tre point hjem til FC Thy-ThistedQ.

Husk, at du altid kan holde dig opdateret om seneste nyt her på siden.