KoldingQ starter Gjensidige kvindeliga sæsonen mod Brøndby IF

Koldingq Starter Gjensidige Kvindeliga Sæsonen Mod Brøndby IF
Tilbage
06. august 2020
KoldingQ spiller lørdag d. 8. August sæsonens første hjemmekamp i Gjensidige kvindeliga mod sidste sæsons nummer to Brøndby IF, på Fynske Bank Arena i Bramdrupdam.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Foto: Fodboldbilleder.dk

Pressemeddelelse fra KoldingQ

KOLDING (2. august 2020) Efter kort sommerpause skal KoldingQ starte på sæsonen 2020/2021 i landets bedste fodbold række for kvinder, Gjensidige Kvindeliga. Spillerne og trænerstaben har arbejdet hårdt på at blive klar til den nye sæson.

“Den har været kort og intensiv umiddelbart har vi haft to en halv uges opstart inden vi går i kamp på lørdag, men jeg har været tilfreds med det jeg har set. Pigerne har holdt sig godt i gang pausen og vi har kunne arbejde intensivt i den her periode så vi glæder os bare til at komme i gang.” Udtaler Manager Anders Jensen

Sidste gang de to hold mødtes var i sidste sæsons Gjensidige Kvindeliga slutspil hvor det blev til et 1-0 nederlag for KoldingQ efter en god indsats, en indsats Anders Jensen håber kan gentage sig på lørdag.

“Jeg glæder mig bare, det gør vi alle sammen, til at måle os med dem. Skal vi gøre det resultatmæssigt bedre end vi gjorde derover sidste gang, så skal vi have point. Vi tabte kun 1-0 derover efter en fantastisk indsats af pigerne og det jo klart den fightervilje skal vi finde frem igen på lørdag hvis vi skal have forhåbninger om point.

Jeg er faktisk mest interesseret i hvor langt vi er kommet rent fodboldmæssigt, det glæder jeg mig rigtig meget til at se og kommer til at betyde lige så meget for mig som point.”

I løbet af sommerpausen har KoldingQ fået tilgang af 2 nye spillere fra de forsvarende mestre Fortuna Hjørring, forsvarsspilleren Sofie Karsberg og Ida Guldager om den udtaler Anders Jensen:

“Jeg synes allerede de er faldet godt ind i gruppen af spillere som sagtens kan gå ind og bidrage. De trækker gennemsnitsalderen en lille smule op på vores i forvejen unge hold, det er super at have en god balance. Jeg forventer de går ind og bidrager til et i forvejen stærkt hold.”

Kampen spilles klokken 14:00 lørdag d. 8. august, og vil være åben for tilskuere.

For yderlig information, kontakt:

Jonas Christensen
Kommunikationsansvarlig
KoldingQ
jc@koldingq.dk
+45 40333680