Hård kamp om ligaens topplaceringer venter i fjerde runde

Hård Kamp Om Ligaens Topplaceringer Venter I Fjerde Runde
Tilbage
20. august 2020
FC Thy-ThistedQ kan blive fjerde rundes sejrherrer, hvis de slår HB Køge i lørdagens tv-kamp.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

Lørdag venter endnu fire ligakampe i Gjensidige Kvindeliga, når fjerde runde fløjtes i gang. Med tre sejre og maksimumpoint rangerer FC Thy-ThistedQ, inden fjerde spillerunde, ligaens førsteplads.

Hver uge bliver en udvalgt kamp vist på SPORT LIVE. De øvrige kampe vises live på kvindeliga.dk.

Ugens tv-kamp

FC Thy-ThistedQ – HB Køge, lørdag 22. august kl. 14.00

Sparekassen Thy Arena

Ligaens ettere, FC Thy-ThistedQ, spiller lørdag på hjemmebane imod ligaens nummer fire, HB Køge, i ugens tv-kamp. Med begge hold rangerende i ligaens top er det to mandskaber, der vil gøre alt for at hive en sejr og tre point hjem. I ligaens første tre kampe er det kun blevet til sejre for hjemmeholdet, mens HB Køge har lidt et enkelt nederlag til Brøndby IF. Der er altså lagt op til et brag af en tv-kamp, når hjemmeholdet tager imod gæsterne fra HB Køge i Sparekassen Thy Arena. Se med på SPORT LIVE, når kampen fløjtes i gang kl. 14.00.   

Brøndby IF – Fortuna Hjørring, lørdag 22. august kl. 14.00

Brøndby Stadion

I Brøndby får holdet fra Vestegnen besøg af Fortuna Hjørring, i en identisk kamp med sidste sæsons danmarksmesterfinale. Hjemmeholdet har i løbet af den sidste uge mødt ligaens absolutte top, og lørdag er modstanderne så blevet Fortuna Hjørring, som lige nu rangerer på ligaens femteplads. Gæsterne tabte overraskende imod FC Thy-ThistedQ i første spillerunde, men har i de efterfølgende to runder taget sejre imod AGF i anden spillerunde og AaB onsdagens tredje runde. Brøndby IF måtte i onsdagens kamp nøjes med uafgjort, da de spillede ude imod FC Nordsjælland. Begge hold har altså væsentlig brug for lørdagens tre point, hvis de fortsat vil placere sig i ligaens absolutte top. Se kampen direkte på kvindeliga.dk.   

KoldingQ – FC Nordsjælland, lørdag 22. august kl. 14.00

Fynske Bank Arena

I ligaens tredje runde spiller KoldingQ hjemme imod FC Nordsjælland i Fynske Bank Arena. Hjemmeholdet måtte i onsdagens kamp se sig slået af HB Køge, og det blev hermed holdets tredje nederlag i streg. KoldingQ har derfor væsentlig brug for en sejr og tre point, hvis de fortsat vil være i ligaens top seks. Modstanderne fra FC Nordsjælland har været godt spillende i ligaens indledende spillerunder, men fik kun et point med fra onsdagens kamp imod Brøndby IF. Derfor må det også forventes at holdet vil gøre alt for at hive sejren med hjem, så afstanden til ligaens foreløbige ettere ikke bliver større. Der er altså lagt op til en hård kamp imellem de to hold, når de mødes lørdag. Se kampen direkte på kvindeliga.dk fra kl. 14.00.

AaB - AGF, lørdag 22. august kl. 14.00

AaB’s Anlæg

Ligaens foreløbige syvende- og ottende plads mødes i et brag af en kamp på AaB’s Anlæg, lørdag kl. 14.00. Med nederlag i de første tre runder er det to mandskaber, der har væsentlig brug for de tre point, hvis holdene ønsker at flytte sig fra nedrykningspladserne. Mens AaB har formået at score to mål i de første tre kampe, har AGF stadig ikke fået banket bolden i kassen. Samtidig er det et AaB-hold, som har indkasseret 13 mål i de første kampe, mens det for AGF er blevet til syv. Det er derfor et AaB- og AGF-hold, der har fuld fokus på målet, når de tørner sammen i Aalborg. Se kampen direkte på kvindeliga.dk.   

Husk, at du altid kan holde dig opdateret om seneste nyt her på siden.