Flere hold kan blande sig i toppen i weekendens spillerunde

Flere Hold Kan Blande Sig I Toppen I Weekendens Spillerunde
Tilbage
27. august 2020
Femte spillerunde byder på intens fight om top- og bundplaceringer. Få overblikket over rundens kampe, lige her.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

I weekenden skal endnu en spillerunde i Gjensidige Kvindeliga afvikles. Både top- og bundplaceringer er på spil, når de fire kampe fløjtes i gang fra kl. 14.00.

Ugens tv-kamp

Fortuna Hjørring – KoldingQ, lørdag 29. august kl. 16.15

Nord Energi Arena

På Nord Energi Arena tager Fortuna Hjørring imod KoldingQ i lørdagens tv-kamp. Mens gæsterne kommer med en sejr fra sidste weekends kamp imod FC Nordsjælland, er det et hjemmehold, som måtte se sig slået, da de mødte Brøndby IF i sæsonens fjerde runde. Trods et dansk mesterskab i bagagen, er det et Fortuna Hjørring hold, som ikke har fået den drømmestart, de havde ønsket. Efter fire kampe er det blevet til seks point og en foreløbig femteplads i ligaen. Gæsterne fra KoldingQ har dog også hårdt brug for de tre point, da det også kun er lykkes dem at tilkæmpe sig tre point i sæsonens første fire kampe. Der er altså lagt i selen til en hård fight, når KoldingQ drager til Hjørring, for at spille om tre vigtige point. Se med på SPORT LIVE, når kampen fløjtes i gang kl. 16.15.

AGF – Brøndby IF, lørdag 29. august kl. 14.00

Vejlby/Risskov Centret

Efter tre kampe uden mål, var det et lettet AGF-mandskab, som fik indkasseret tre mål, da de hev sæsonens første sejr hjem i sidste weekends kamp imod AaB. På lørdag går det løs i femte spillerunde, når de hvid-klædte fra Aarhus tager imod Brøndby IF på hjemmebanen, Vejlby/Risskov Centret. Ligesom AGF har gæsterne fra Vestegnen en sejr med i bagagen, efter de slog rivalerne fra Fortuna Hjørring i fjerde spillerunde. Med vigtige ligaplaceringer at spille om, er det to hold, som vil give alt for at få en sejr og tre point med fra lørdagens kamp. Se kampen direkte på kvindeliga.dk fra kl. 14.00.   

FC Nordsjælland – HB Køge, lørdag 29. august kl. 14.00

Right to Dream Park

I femte spillerunde gæster oprykkerne fra HB Køge Right to Dream Park, når de, lørdag, tørner sammen med FC Nordsjælland. Lørdagens hjemmehold tabte overraskende point til KoldingQ i fjerde spillerunde, og blev dermed overhalet af gæsterne fra HB Køge, da de, i samme spillerunde, spillede uafgjort imod FC Thy-ThistedQ. Det må derfor forventes, at ligaens foreløbige fjerde- og femteplads går benhårdt efter en sejr og tre point, da de to mandskaber har vigtige placeringer at spille om, når de mødes i lørdagens kamp, som kan ses direkte på kvindeliga.dk fra kl. 14.00.

AaB – FC Thy-ThistedQ, lørdag 29. august kl. 14.00

AaB’s Anlæg

Ligaens ettere fra Thy Thisted tager lørdag til Aalborg, og spiller imod ligaens foreløbige ottendeplads. Det er endnu ikke lykkes hjemmeholdet at hive en sejr hjem i sæsonens første fire kampe, og mandskabet fra Aalborg har derfor hårdt brug for en sejr og tre point. En sejr vil dog kræve en stor indsats af hjemmeholdet, da det er et stærkt, defensivt FC Thy-ThistedQ-hold, som venter i femte spillerunde. I løbet af sæsonens første fire kampe har gæsterne kun lukket et enkelt mål ind, så det kræver en benhård fight, hvis ligaens foreløbige ettere skal slås. Med en sejr kan FC Thy-ThistedQ forsvare deres plads i ligaens absolutte top, så der lagt op til at brag af en kamp, når de to hold mødes på AaB’s anlæg, lørdag kl. 14.00. Se kampen direkte på kvindeliga.dk.   

Husk, at du altid kan holde dig opdateret om seneste nyt her på siden.