FC Thy-ThistedQ indtager ligaens førsteplads

FC Thy Thistedq Indtager Ligaens Førsteplads
Tilbage
20. august 2020
En sejr til FC Thy-ThistedQ i onsdagens midtuge kamp betyder, at holdet nu bragt sig ind på en foreløbig førsteplads i Gjensidige Kvindeliga.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

FC Nordsjælland – Brøndby IF: 1-1

Right to Dream Park

I Right to Dream Park tog mandskabet fra FC Nordsjælland imod Brøndby IF. Mandskabet fra FC Nordsjælland kom bedst fra start, og fik tilkæmpet sig to chancer i løbet af kampens første ti minutter. Gæsterne fra Vestegnen fik dog spillet sig godt ind i første halvleg, og fik ligeledes tilkæmpet sig et par store chancer. Chancerne blev dog ikke til mål, og holdene måtte gå til pause til stillingen 0-0. Begge hold lagde ud med et hårdt pres efter pausen. Efter 53 minutters spil fik hjemmeholdet tilkæmpet sig et hjørne, og med en høj bold ind i målfeltet fik Amalie Vangsgaard headet bolden i kassen, og bragt hjemmeholdet foran 1-0. Blot fire minutter efter var det så gæsterne, der fik spillet sig til et hjørne. Nanna Christiansen gjorde hovedkunsten efter, og fik udlignet til 1-1, som også blev kampens slutresultat.

Hør efterreaktioner af Theresa Eslund lige her;

Og Catrine Gryholt her;

HB Køge – KoldingQ: 3-1

Capelli Sport Stadion

HB Køge skulle for anden gang i sæsonen spille på hjemmebanen, Capelli Sport Stadion. I onsdagens midtuge kamp hed modstanderen KoldingQ. Hjemmeholdet fik en drømmestart, da de efter tre minutter kunne se bolden ryge i kassen, med mål af Cecilie Buchberg. Denne føring fordoblede Laura Hansen, da hun efter 23 minutter gjorde det til 2-0 til hjemmeholdet. Gæsterne fra KoldingQ formåede, i første halvlegs overtid, at komme på måltavlen, da Louise Eriksen fik scoret til 2-1, som også blev pausestillingen. Starten af anden halvleg blev målløs, men efter 72 minutters spil fik HB Køges Lærke Niklasson banket bolden i kassen, og sikrede hermed hjemmeholdet en 3-1 sejr.

Fortuna Hjørring – AaB: 4-0

Nord Energi Arena

Fortuna Hjørring tog i tredje spillerunde imod AaB på hjemmebanen, Nord Energi Arena. Oprykkerne fra AaB fik spillet godt op imod de danske mestre fra Fortuna Hjørring, men måtte alligevel gå til pause bagud 1-0, da Sofie Lundgaard fik scoret et par minutter inden pausefløjt. Efter pausen brillerede hjemmeholdet på banen. Kun fem minutter inde i anden halvleg blev Sofie Lundgaard dobbelt målscore, da hun bragte hjemmeholdet foran 2-0. Emma Snerle kom også på måltavlen, da hun udvidede føringen til 3-0 efter 57 minutters spil, og blot seks minutter senere scorede Christina Carp til kampens slutresultat 4-0.

AGF – FC Thy-ThistedQ: 0-1

Vejlby/Risskov Centret

På hjemmebane tog AGF imod FC Thy-ThistedQ. Efter nederlag i sæsonens første to kampe, var det et hjemmehold, der gik benhårdt efter de tre point. Gæsterne fra FC Thy-ThistedQ havde dog også brug for de tre point, hvis de fortsat ville holde sig til blandt ligaens top tre. I første halvleg fik de to hold spillet godt op imod hinanden, og begge hold formåede at holde målene tomme. Efter pausen var det gæsterne fra FC Thy-ThistedQ, der pressede på, og efter 55 minutters spil fik Malene Sørensen banket bolden i kassen med assist fra Beate Marcussen. Scoringen blev kampens eneste, og FC Thy-ThistedQ kunne tage fra Aarhus med en 0-1 sejr, og fik hermed indtaget ligaens foreløbige førsteplads.

Husk, at du altid kan holde dig opdateret om seneste nyt her på siden.