I femte spillerunde blev det til et uafgjort resultat i Aalborg. AaB-mandskabet stjal dermed point fra ligaens daværende ettere fra Thy-Thisted.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

Fortuna Hjørring – KoldingQ: 1-0

Nord Energi Arena

I lørdagens sidste kamp var KoldingQ-holdet taget til nordpå, for at møde Fortuna Hjørring. Gæsterne fik spillet godt op imod de forsvarende danske mestre, og begge hold formåede at holde bolden ude af kassen i kampens første 45 minutter. I begyndelsen af anden halvleg lignede det igen en målløs kamp. Men hjemmeholdet pressede offensivt på gæsternes banehalvdel, og fik, efter 70 minutters spil, banket bolden i kassen med mål af Emily Garnier og assist af Emma Snerle. Fortuna Hjørring formåede at holde 1-0 føringen til slutfløjt, og fik dermed tilkæmpet sig tredje sejr i sæsonen, og en foreløbig fjerdeplads i ligaen.

AGF – Brøndby IF: 1-4

Vejlby/Risskov Centret

I Aarhus var Brøndby IF taget til Vejlby/Risskov Centret, for at spille imod AGF. I store dele af kampens første 45 minutter, lignede det en målløs halvleg, men seks minutter inden pausefløjt fik Frederikke Lindhardt lagt en høj bold ind i AGF-feltet og Nanna Christiansen satte bolden i kassen, og kunne sende gæsterne til pause med en 0-1 føring. Efter pausen var det igen Nanna Christiansen, der var på pletten, da hun fik banket bolden i kassen efter 52 minutters spil, igen med assist af Frederikke Lindhardt. 0-2 føringen fik dog ikke skræmt hjemmeholdet, og i sammenspil med Caroline Ahrendtsen fik Maria Herdel sat AGF på måltavlen, da hun scorede til 1-2 efter 61 minutter. AGF kunne dog ikke juble længe over scoringen, da Nanna Christiansen, blot fem minutter efter, igen fik scoret for gæsterne, denne gang med assist fra Theresa Eslund. Agnete Nielsen kom også på måltavlen, da hun, to minutter før slutfløjt, fik banket bolden i kassen til stillingen 4-1, som også blev kampens slutresultat.

FC Nordsjælland – HB Køge: 3-1

Right to Dream Park

På Right to Dream Park tog FC Nordsjælland imod HB Køge. Hjemmeholdet fik en drømmestart, da Lærke Tingleff, efter blot otte minutters spil, bragte holdet foran 1-0. Et lille kvarter efter fik Amalie Vangsgaard fordoblet denne føring, da hun, med assist fra Florentina Olar, fik banket bolden i kassen til 2-0, som også blev pausestillingen. I begyndelsen af anden halvleg fik de to hold spillet godt op imod hinanden, men efter 70 minutters spil, var det igen hjemmeholdet, som kunne juble over en scoring. Denne gang kom Florentina Olar selv på måltavlen. Gæsterne fra HB Køge fik, fem minutter inden slutfløjt, pyntet på resultatet, da Laura Juul fik scoret til kampens slutresultatet 3-1.

AaB – FC Thy-ThistedQ: 1-1

AaB’s Anlæg

I Aalborg skulle ligaens ottendeplads, fra AaB, spille imod ligaens daværende førsteplads fra FC Thy-ThistedQ. Trods holdenes placering i ligaen, var det to hold, der i første halvleg, fik spillet lige op imod hinanden, og ved pausen var stillingen fortsat 0-0. Hjemmeholdet fik en drømmestart efter pausen, da Mia Rødvig, allerede efter to minutters spil, fik banket bolden i kassen, med assist fra Pernille Pedersen. I store dele af anden halvleg, lignede det en sejr og tre point til hjemmeholdet, men efter 71 minutters spil kunne gæsterne juble over en udligning, da Matilde Kjeldgaard, med assist af Rikke Dybdahl, fik scoret til 1-1, som også blev kampens slutresultat.

Husk, at du altid kan holde dig opdateret om seneste nyt her på siden.