Toppen er tæt inden 8. spillerunde

Toppen Er Taet Inden 8 Spillerunde
Tilbage
18. september 2019
Lørdag 21. september bydes der, i Gjensidige Kvindeliga, på fuld spillerunde. Kan oprykkerne fra FC Nordsjælland bevare ligaens første plads, eller vil et nyt hold indtage toppen – se med på kvindeliga.dk.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Gjensidige Kvindeliga er tæt som aldrig før. Der skal kæmpes for at holde sig fri fra nedrykningsspillet, men i den grad også for at holde sig til i toppen. De seneste runder har budt på nye førerhold, weekenden vil vise om det igen er tid til udskiftning i toppen eller om oprykkerne fra FC Nordsjælland formår at fastholde deres position. Alle kampe i runden spilles lørdag og de kan som altid ses live på kvindeliga.dk. 

Kl. 13.00: SuperMatch: FC Nordsjælland – BSF

FC Nordsjælland spillede sig, i sidste spillerunde, til tops i Gjensidige Kvindeligaen med en stor sejr over KoldingQ. Florentina Olar kvitterede tilmed med et hattrick. Knap så godt gik det BSF, der endnu en gang måtte gå fra banen med et nederlag, da de hjemme i Gryden måtte se sig slået 4 – 1 af Fortuna Hjørring. BSF har endnu sin første sejr, i indeværende sæson, til gode og skal det blive i Farum skal de være klar fra start.

 

Kl. 13.00: Brøndby – KoldingQ

Brøndby satte i sidste spillerunde point til, da de hjemme havde besøg af FC Thy-ThistedQ. Det betyder at holdet skal ud og hente 3 point for at hænge på i toppen af ligaen, hvor de inden dagens kamp ligger nr. 3. KoldingQ var også i sidste spillerunde en tur på Sjælland, nærmere betegnet Farum og det var absolut ingen succes for KoldingQ mandskabet, der måtte rejse hjem med et 5-0 nederlag i bagagen. Begge hold skal finde genoprejsning når de mødes lørdag kl. 13.00 på opvisningsbanen i Brøndby.

 

Kl. 13.00: OdenseQ – Fortuna Hjørring

OdenseQ delte i porten, da de i sidste weekend havde besøg af VSK Aarhus i ugens SuperMatch. Fortuna Hjørring derimod, hentede en storsejr i Ballerup da de besøgte BSF. Nu drager det nordjyske mandskab atter engang østpå, denne gang til Odense, i kampen om tre point. OdenseQ har brug for point for ikke at hængte sig selv af i tabellen og Fortuna Hjørring har i den grad brug for dem, for at hænge på i toppen. Tabellen er tættere en nogensinde, så alle point gælder.

 

Kl. 15.00: FC Thy-ThistedQ – VSK Aarhus

FC Thy-ThistedQ er kommet godt fra land og hænger på i toppen af ligaen, de kommer desuden med et stærkt uafgjort resultat fra sidste spillerunde, hvor de var en tur i Brøndby – et sted, der traditionelt er svært at få point med hjem fra. VSK Aarhus, fik ét enkelt point med hjem, da de var en tur i Odense. Det er tæt og der er lagt op til et spændende og intenst opgør i Sparekassen Thy Arena denne lørdag eftermiddag.