Rundt om runden i Gjensidige Kvindeliga
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

KoldingQ - BSF 2-0

Rundens SuperMatch fandt sted i det jyske hvor KoldingQ fik besøg af BSF. Hjemmeholdet kom bedst fra start og havde i løbet af første halvleg flere store målchancer. BSFs målmand Naja Bahrenscheer stod en god kamp og sørgede flere gange for at holde BSF inde i opgøret. Trods flere store chancer var det først i de sidste 10 minutter det lykkedes for KoldingQ at få bolden i nettet. KoldingQs Maria Agerholm Olsen scorede to mål, først på hovedstød i 83’ minut og efterfølgende på et flot langskud i 89’ minut.

VSK Aarhus – FC Nordsjælland 1-3

Lørdag eftermiddag fik VSK Aarhus besøg af ligaens tophold FC Nordsjælland. Hjemmeholdet kom bedst fra start da de efter 34 minutter bragte sig foran på mål af Jannie Thomsen efter et velspillet angreb. Føringen varede dog ikke længe, for 6 minutter senere fik FC Nordsjælland hjørnespark hvor Line Røddik reducerede til 1-1 på hovedstød. Kort før pause bragte FC Nordsjælland sig foran, da Amalie Vangsgaard scorede for gæsterne til pausestillingen 1-2. Det skulle blive endnu en FC Nordsjælland hjørnespark som lukkede kampen helt, da FC Nordsjælland scorerede direkte på hjørne i 77’ minut. VSK Aarhus-keeperen Katrine Svane for hænderne på, men bolden går i mål og Katrine Svane bliver noteret for et selvmål. Det blev endnu en sejr til nordsjællænderne som nu ligger på en delt første plads i ligaen sammen med Fortuna Hjørring.

FC Thy-ThistedQ – Fortuna Hjørring 0-5

Der var masser af mål i søndagens jyske opgør mellem FC Thy-Thisted og Fortuna Hjørring. Efter 12 minutter kunne Caroline Møller bringe gæsterne foran. Efterfølgende havde FC-Thy-ThistedQ et par store målchancer, men det blev Fortuna Hjørring som scorede kampens næste mål. I det 36’ minut bragte Sanni Franssi gæsterne yderligere foran på et skud inde i feltet. Kun 3 minutter inde i 2. halvleg kunne gæsterne bringe sig foran med tre mål, da Caroline Møller scorede sit andet mål i kampen. Men føringen skulle blive endnu større før slutfløjt. I 58’ minut scorede fortunas Sanni Franssi sit andet mål på en friløber i feltet. Og i det 78’ minut scorede Sanni Franssi sit tredje mål og kunne dermed fuldende sit hattrick. Kampen sluttede 0-5 til gæsterne.

Brøndby IF – Odense Q 7-2

I rundens sidste kamp fik Brøndby IF besøg af Odense Q. Det blev en kamp med masser af mål, og en stor sejr til hjemmeholdet. Efter 26 minutter kunne Rebekka Winther sætte sidste fod på foran mål og bringe hjemmeholdet foran 1-0. Seks minutter senere var det Brøndbys Kamilla Karlsen der bragte bolden i nettet og hjemmeholdet var nu foran 2-0. Herefter var der et par chancer til begge hold. Men det blev Odense Qs tur til at komme på måltavlen kort før pause, da Cecilie Fløe scorede gæsternes første mål på et flot hovedstød. Efter pausen lykkedes det gæsterne at reducere til 2-2, da anfører Tenna Kappel sendte bolden i nettet.
Men hjemmeholdet var slet ikke færdige med at score mål. 62’ minut scorede Josefine Hasbo til 3-2, på en opfølgning af skud udefra. Minuttet efter kæmpede Nanna Christiansen sig til en scoring, og den stod nu 4-2 til hjemmeholdet. Kort efter var Nanna Christiansen på pletten igen, og scorede til 5-2 på en opfølgning af skud udefra fra Nicoline Sørensen. Tre minutter senere øgede Mille Gejl føringen yderligere med en scoring, og i kampens sidste minutter kom også Julie Tavlo på måltavlen med et flot langskud. Kampen sluttede 7-2 til hjemmeholdet.