Ny podcast bringer Kvindeligaen tættere på fansene

Kvindeliga Genklang
Tilbage
27. september 2019
Dækningen af Gjensidige Kvindeligaen bliver nu yderligere intensiveret med podcasten “Kvindeliga Genklang”, som hver uge går tæt på spillere, trænere og klubber for at blive klogere på de skikkelser, som er en del af den bedste danske fodboldrække.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

I den ugentlige podcast “Kvindeliga Genklang” tager værterne Mads Oddershede og Martin Kring den store lup frem og zoomer ind på stort og småt i Gjensidige Kvindeligaen. Målet er at give en endnu mere dybdegående dækning af landets bedste kvinderække, som i disse år er i en rivende udvikling.

- Der er masser af spændende historier gemt i Gjensidige Kvindeligaen, og dem vil vi rigtig gerne dykke ned i og præsentere for folk, som interesser sig for ligaen, men også for dem, som endnu ikke er hoppet på toget, siger Mads Oddershede og forklarer, hvorfor det lige skal ske gennem en podcast.

- Podcast er et dejligt fleksibelt medie, som giver mulighed for fordybelse og at virkelig dyrke de historier, vi tager op. Samtidig kan podcastmediet også være uformelt og personligt, så vi kan tage lytterne med rundt i alle afkroge af ligaen og bringe dem tæt på folk fra alle niveauer - lige fra spillerne på banen til folkene, som får det hele til at løbe rundt.

I første afsnit er spilleren med ligaens måske mest imponerende CV med. Line Røddik taler både om sin karriere i det store udland, men fortæller også hvad det var, der gjorde, at hun blev så tændt på projektet i FC Nordsjælland og hvilke perspektiver hun ser i de ambitiøse planer for kvindefodbolden i Farum.

“Der er masser af spændende historier gemt i Gjensidige Kvindeligaen"
Mads Oddershede, Kvindeliga Genklang

Mads Oddershede og Martin Kring er begge uddannede journalister og kommenterer ugentligt kampe i Gjensidige Kvindeliga.