Nu handler det igen om Gjensidige Kvindeliga

KOPI FN SPORTSFOTO 2491
Tilbage
05. september 2019
Gjensidige Kvindeligabolden ruller atter, efter sæsonens første landsholdspause.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Det er igen blevet tid til Gjensidige Kvindeliga, efter landsholdspause, hvor flere af Gjensidige Kvindeligaspillerne har været afsted og kommet hjem med to sejre og en målscorer på 8-0. 

Lørdag 7. september byder på fuld spillerunde. Rundens SuperMatch finder sted i Thy, hvor FC Thy-ThistedQ tager imod FC Nordsjælland på Sparekassen Thy Arena. Der er vigtige point på spil for begge hold, hvis de skal holde sig til i toppen af tabellen, blot 2 point skiller holdene inden lørdagens opgør. Der er kickoff i Thy kl. 15.00.

 

KoldingQ - Brøndby: 

Kun 1 point er der mellem i de to hold forud for lørdagens opgør, i en usædvanlig tæt liga. Brøndby har tabt flere point i sæsonstarten og har haft mange spillere afsted med landshold. Kan KoldingQ gå hen og drille de forsvarende Danmarksmestre eller cruiser Brøndby videre mod 3 point for at holde sig til i toppen af tabellen. 

Se med lørdag kl. 13.00 når der bliver fløjtet op på Mosevej Sportsplads. 

 

VSK Aarhus - BSF

Der er inviteret til en livsvigtig kamp, om point i bunden af tabellen, når VSK Aarhus tager imod BSF. Begge hold har haft en svær sæsonstart og har ikke fået mange point på kontoen. VSK Aarhus kan med en sejr, slå et lille hul ned til stregen. Omvendt, hvis BSF skal gøre sig forhåbninger om slutspillet, så skal de slå til i en kamp som denne og hente 3 point. Der er vaskeægte bundgyser lørdag kl. 13.00 i Vejby/Risskov Centeret. 

 

Fortuna Hjørring - OdenseQ

Fortuna Hjørring tager hjemme imod OdenseQ, når Fortuna skal forsøge at holde sin 1. plads i ligaen. OdenseQ har haft en svær sæsonstart, hvor det kun er blevet til en enkelt sejr. Fortuna Hjørring har haft flere spillere afsted med landshold og OdenseQ har haft tiden til at træne, kan det blive Fynboernes mulighed i Nord Energi Arena eller forsætter Fortuna Hjørring den gode stime med pointhøst?

Se med når fra kl. 15.00 lørdag. 

Husk, at du kan se alle kampene live her på sitet.