Bundkamp, dobbelt opgør og meget mere

Runde 7 Bundkamp, Dobbelt Opgør Brøndby Og Meget Mere
Tilbage
12. september 2019
Runde 7 i Gjensidige Kvindeliga byder på SuperMatch i Odense, dobbelt kamp i Brøndby og vigtige point i både Farum og Ballerup.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

SuperMatch:  OdenseQ – VSK Aarhus

Ugens SuperMatch finder sted Marienslystcenteret, hvor OdenseQ tager imod VSK Aarhus. Begge hold har haft en svær sæsonstart, hvor det ikke er blevet til mange point. OdenseQ kommer med en sentationssejr i Hjørring i sidste spillerunde, i bagagen og skal forsøge at tage optimismen med videre ind til dette opgør

- Vi skal genkalde følelsen, fra sidste weekend. Det er så fantastisk fedt at vinde fodboldkampe, vi skal mærke den glæde ved spillet og jagte forløsningen. Vi ved godt, at træerne ikke vokser ind i himmelen og vi skal være ydmyge i vores tilgang til spillet. Vi skal kæmpe for vores point. Vi har et ungt hold, sidste weekend spillede vi med seks spillere på 18 år, det vil give udsving. Men når vi lykkedes med tingene, spiller vores eget spil og som et hold er vi et rigtig godt fodboldhold. Selvom vi er ekstremt glade for vores sejr i Hjørring, findes der for os kun hårdt arbejde. Vi ser ikke, hvor de andre hold befinder sig i tabellen, vi skal gå ind og gøre vores arbejde og arbejde hårdt for hvert eneste point. Fortæller Steen Hansen, Cheftræner OdenseQ

Lørdag 14. september kl. 13.00

 

FC Nordsjælland – KoldingQ

FC Nordsjælland tager hjemme i Right to Dream Park imod KoldingQ. FC Nordsjælland har haft en god pointhøst i sæsonens begyndelse og kommer da også med ét enkelt point fra sidste spillerunde i Thy. KoldingQ kommer til Nordsjælland med et 0-3 nederlag i bagagen, da de i sidste weekend mødte Brøndby IF. Der er lagt op til et spændende og tæt opgør i Right to Dream Park.

Lørdag 14. september kl. 13.00

 

Brøndby IF – FC Thy-ThistedQ

Der inviteres denne søndag til dobbelt kamp i Brøndby. Først tager Gjensidige Kvindeligas tophold imod FC Thy-ThistedQ. Kun tre point skiller de to mandskaber og begge hold har været godt spillende i de seneste spillerunder. Kan FC Thy-ThistedQ tage til Brøndby og overraske eller vil de forsvarende danske mestre køre de tre point sikkert hjem? Om kampen fortæller FC Thy-ThistedQ's Chefræner Torben Overgaard: 

- Brøndby på udebane er naturligvis en stor mundfuld og hvis vi ikke formår at lukke ned for deres farlige offensiv, kan vi risikere at få ørene i maskinen. Men vi kommer ikke til at lægge os ned på forhånd og vil kæmpe med alt hvad vi har.

Efter topkamp i Gjensidige Kvindeliga, kan fodboldoplevelsen fortsættes på Brøndby Stadion, hvor herrerne tager imod FC Nordsjælland i 3F Superligaen, det sker kl. 18.00. Fanzonen ved Brøndby Stadion er åben mellem de to kampe, så tag til Brøndby og få fuld fodbold valuta søndag eftermiddag. 

Sæsonkortet til Brøndby Stadion også gælder til kvindernes kampe på Bane 2

Søndag 15. september kl. 14.00

 

BSF – Fortuna Hjørring

BSF tager denne søndag hjemme imod Fortuna Hjørring. BSF har haft en svær sæsonstart, hvor det kun er blevet til to point. Fortuna Hjørring har heller ikke haft samme succesfulde sæsonstart, som de er vant til. De måtte i sidste weekend se sig slået af ligaens andet bundhold Odense Q hjemme i Nord Energi Arena. Det er dog stadig top imod bund denne søndag eftermiddag i Ballerup Idrætspark. Fortuna Hjørring skal have en sejr og tre point for at holde sig på i toppen, men BSF har også hårdt brug for point på kontoen.

Søndag 15. september kl. 14.00

Husk, at alle kampene kan ses LIVE her på Kvindeliga.dk.