9. spillerunde, nordjysk lokalopgør og sidste chance for BSF

9. spillerunde, nordjysk lokalopgør og sidste chance for BSF
Tilbage
26. september 2019
Niende spillerunde byder ægte nordjysk lokalopgør og livsvigtige point i bunden. Vil favoritterne sejre eller kan udfordrere hente overraskende point?
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

SuperMatch: KoldingQ – BSF, lørdag 28. september kl. 13.00
Hjemmeholdet KoldingQ kommer med to store nederlag i bagagen, mens BSF endnu har en sejr til gode i denne sæson af Gjensidige Kvindeliga. KoldingQ skal kæmpe for at holde sig inde i top-6 og derved forårets slutspil, mens BSF skal have point for at kunne drømme om top-6.

Vi vil gå ind til kampen og kæmpe alt hvad vi har lært for de tre point, uanset om det bliver kønt eller ej. Vi skal have de tre point. Jeg håber at alle i Kolding og omegn vil komme på stadion og give pigerne den opbakning de fortjener, så er jeg sikker på at de kvitterer med god underholdning – Peter Pedersen, KoldingQ

En yderst vigtig kamp venter for de to hold lørdag kl. 13.00 i Autocentralen Park.

 

VSK Aarhus – FC Nordsjælland, lørdag 28. september kl. 15.00
VSK Aarhus tager imod ligaens førerhold. Oprykkerne fra Farum har haft en flot sæsonstart med en solid pointhøst. VSK delte, i sidste spillerunde, i porten da de var en tur i Thisted. Der er lagt op til et intenst og lige opgør når FC Nordsjælland på lørdag drager til smilets by, Aarhus.

 

FC Thy-ThistedQ – Fortuna Hjørring, søndag 29. september kl. 12.00
Sparekassen Thy Arena danner rammen for et vaskeægte Nordjysk opgør når ligaens nr. 2 og 4 mødes i en hård kamp om point. Hjemmeholdet har vist godt spil i sæsonstarten og hænger flot på i toppen af tabellen. Modsat har Fortuna Hjørring ikke været helt så sikre, som i tidligere sæsoner. Kan FC Thy-ThistedQ udfordre favoritterne fra Hjørring eller tager Fortuna tre point med hjem? Se med søndag kl. 12.00 på kvindeliga.dk.

 

Brøndby IF – OdenseQ, søndag 29. september kl. 14.00
Brøndby IF tager denne søndag imod OdenseQ, begge mandskaber viste i sidste spillerunde, sprudlende offensivt spil. Brøndby vandt hjemme over KoldingQ med hele 7-1, mens OdenseQ, trods mange mål, måtte se sig besejret hjemme over Fortuna Hjørring med cifrene 5–8. Hvis de to holds angribere er ligeså målfarlige og holdene fortsætter det offensivt spil, så er der garanti for underholdning søndag eftermiddag i Brøndby.

Husk, at du som altid kan se alle kampene live på kvindeliga.dk.