VSK Aarhus - Odense Q på Ceres Park

VSK Aarhus Odense Q På Ceres Park
Tilbage
31. oktober 2019
Kampen mellem de to mandskaber afvikles i et stærkt aarhusiansk samarbejde mellem AGF, ASA, Lyseng og VSK Aarhus, der alle ønsker at byens bedste kvindehold får de bedste rammer. Arbejdernes Landsbank sponsorer entreen til kampen.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

VSK AARHUS - ODENSEQ

LØRDAG 2. NOVEMBER KL. 15.00

VSK Aarhus inviterer til fodboldfest, når dørene på lørdag åbnes til Pigernes Dag på Ceres Park.

Pigernes Dag på Ceres Park er et samarbejde mellem ASA, Lyseng, VSK og AGF.

VSK Aarhus tager imod Odense Q i en direkte duel om at holde sig over stregen og altså inde i top-6. Kun to point skiller de to hold på ligaens 6. – og 7. plads. Med kun to runder igen, er det tre livsvigtige point, der er på spil for de to hold, i kampen om at spille Gjensidige Kvindeliga i foråret.

”Vi samler pige- og kvindefodbolden i Østjylland om en fed fodbolddag med fokus på fællesskab, god træning og relationer på tværs af klubber. Alle pigefodboldspillere i Østjylland er inviteret og vi glæder os til at se jer alle sammen” fortæller de i Aarhus.

Før kampen på Ceres Park er der inviteret til fodboldtræning på Fredensvang, for alle de piger der har tid og lyst. Torsdag eftermiddag er der tilmeldt lige knap 200 spillere fra 18 forskellige østjyske klubber. Her vil der også være mulighed for at få autografer, fra AGF 3F Superliga hold. Der er med andre ord, lagt i ovnen til den helt store fodboldfest, på pigernes dag i Aarhus. 

Der er fri entre til lørdagens fodboldfest i Aarhus, sponsoreret af Arbejdernes Landsbank. Der vil være fanzone med masser aktiviteter fra kl. 13.30 - 15.00 og masser af aktiviteter omkring stadion, følg begivenheden her. Efter kampen er der players-zone, hvor alle kan få autografer fra Kvindeligaspillerne. 

Du kan læse mere om Pigernes Dag lige her.