Rundt om 12. spillerunde: BSF henter sæsonens første sejr

Rundt Om 12. Spillerunde BSF Henter Sæsonens Første Sejr
Tilbage
26. oktober 2019
BSF får sæsonens første sejr, Brøndby vinder topkampen i Farum og Fortuna henter pligtsejr hjemme i Hjørring.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

I 12. spillerunde fortsatte den intense kamp om førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga, hvor både FC Nordsjælland, Fortuna Hjørring og Brøndby kæmpede om at blive ligaens førerhold. Der var direkte duel om toppen i Farum, hvor Brøndby var på besøg.

SUPERMATCH

FORTUNA HJØRRING - VSK AARHUS: 1-0

LØRDAG 26. OKTOBER KL. 15.00

Fortuna Hjørring tog midt i et travlt program imod VSK Aarhus i ugens SuperMatch. Nordjyderne var tvunget til at sejre hjemme i Nord Energi Arena, hvis de ville fastholde positionen som ligaens førerhold. 1. halvleg endte målløst og hele 65 minutter skulle der gå, før hjemmeholdets Emma Snerle kunne sende bolden i mål til resultatet 1-0.

Ét enkelt mål var nok til at tage alle tre point og det betyder, at Fortuna fastholder sin position som ligaens førerhold. De rejser dermed også til Lyon og næste uges returkamp i Champions League, med en sejr i bagagen.

I næste weekend tager Fortuna Hjørring en tur til Kolding, mens VSK Aarhus skal en tur til Odense.

BSF - ODENSE Q: 3-2

LØRDAG 26. OKTOBER KL. 13.00

BSF har skiftet ud på trænerpositionen og sportschef Thomas Maale er indtrådt som midlertidig cheftræner. Han skal forsøge at få holdet på ret køl, hente nogle tiltrængte point og overleve i ligaen. BSF havde inden dagens opgør, stadig sæsonens første sejr til gode.

Efter 10 minutters spil, kommer hjemmeholdet, noget overraskende foran på mål af Cecilie Larsen. Ti minutter senere bringer gæsternes Julia Hansen balance i regnskabet. Derfra skulle det blive spændende at se om BSF ville knække, eller om de kunne formå at rejse sig.

Det skulle vise sig allerede efter 39 minutters spil, hvor Cecilie Larsen igen fandt vejen til netmaskerne og endnu en gang bragte hjemmeholdet i front. 2-1 blev også resultatet de to hold gik til pause med.

Cecilie Larsen var i målhumør og scorede efter 59 minutter hattrick. 3-1 til BSF.

Julia Hansen fra OdenseQ fik efter 62 minutter pyntet på resultatet og sat endnu en scoring ind, til slutresultatet 3-2.

BSF får dermed sæsonens første sejr og tre livsvigtige point, hvis de vil blive i Gjensidige Kvindeliga.

I 13. spillerunde skal begge hold på jagt efter overlevelsespoint. BSF har en svær kamp i Brøndby, mens Odense Q skal en tur til Aarhus.

FC NORDSJÆLLAND - BRØNDBY: 0-1

Der var topkamp i Farum. Første opgør mellem de to mandskaber endte med en fodboldlektion til farum-mandskabet, der efterfølgende vandt en skrivebordsejr.

Det skulle blive spændende at se hvordan de to hold blive matchet mod hinanden 12 spillerunder inde i sæsonen. FC Nordsjælland stillede, i anledningen af Knæk Cancer, til start i lyserøde spillerdragter, der var lagt op til en topkamp og indpakningen skulle vise sig at være på sin plads. En topkamp med nerve og intensitet blev spillet i Farum.

Gæsternes Louise Winter blev efter 39 minutter matchvinder, på et flot langskudsmål.

Brøndby vinder en meget vigtig sejr i Farum og overhaler dermed også over FCN i tabellen. BIF er tilbage som nr. 2, mens FCN indtager 3. pladsen.

I næste spillerunde er der atter vigtige point på spil. Brøndby tager hjemme imod BSF, mens FC Nordsjælland hjemme tager imod FC Thy-ThistedQ i ugens SuperMatch.

FC THY-THISTED Q - KOLDING Q: 1-1

Kampen om fjerdepladsen fandt sted i Thisted denne lørdag. De to mandskaber var før dagens opgør á point, FC Thy-ThistedQ dog med en bedre målscorer.

Det skulle ikke ændre sig meget efter dagens opgør. Første halvleg endte målløst, først efter 52 minutter fandt hjemmeholdets Beate Marcussen vejen til netmaskerne og bragte FC Thy-ThistedQ i front 1-0. Efter 65 minutters spil udlignende Molli Plasmann til slutresultatet 1-1.

De to mandskaber deler i porten og fortsætter á point på ligaens fjerdeplads.

I næste weekend tager KoldingQ imod Fortuna Hjørring, mens FC Thy-ThistedQ skal en tur til Farum. Om det vil ændre hvem der skal indtage fjerdepladsen, må tiden vise. Spændingen i Gjensidige Kvindeliga er efter 12. spillerunde i hvert fald indtakt.

Husk at du altid kan se alle kampene live på kvindeliga.dk.