Nyt Århus-samarbejde sætter fælles fokus på pige- og kvindefodbolden

Kan VSK Levere Endnu En Sensation I Hjørring
Tilbage
24. oktober 2019
AGF, ASA Fodbold, IF Lyseng og VSK Aarhus - Kvindeliga præsenterer nu et nyt samarbejde, der skal sætte fokus på pige- og kvindefodbolden i Aarhus, det kom frem i en pressemeddelelse tidligere på dagen.
Der kan ikke findes nogle resultater.
Pressemeddelelse
Aarhus, den 23. oktober 2019

Det bliver en historisk dag, når AGF i samarbejde med andre lokale klubber inviterer alle pigespillere fra AGF’s samarbejdsklubber til en sjov fodbolddag med oplevelser og træning.

For lørdag den 2. november kommer til at stå i pige- og kvindefodboldens tegn i Aarhus, når AGF, ASA Fodbold, IF Lyseng og VSK Aarhus holder ”Pigernes Dag på Ceres Park”. Her stiller AGF blandt andet sin normale hjemmebane til rådighed for en kamp i Gjensidige Kvindeligaen, der kommer til at stå mellem Østjyllands førende kvindehold fra VSK Aarhus og Odense Q.

Men hele dagen kommer til at stå i pigefodboldens tegn, når alle pigefodboldspillerne i AGF’s samarbejdsklubber er inviteret til et tilbud om både træning og efterfølgende kampoplevelse på Ceres Park. For dagen vil starte med en lærerig træningsdag på AGF’s træningsanlæg Fredensvang for U8 - U16 piger.

Her vil spillerne også møde 3F Superliga-spillerne fra AGF, hvorefter turen går til Ceres Park for at se kampen mellem VSK Aarhus og Odense Q. Her er Arbejdernes Landsbank kampsponsor og er dermed med til at sikre gratis entré til kampen for alle i byen.

- Det er rigtig dejligt, at AGF vil være med til understøtte den gode udvikling, der er i Aarhus og Østjylland omkring pige- og kvindefodbolden. Flere 3F Superligaklubber har haft god succes med at udbyde kvalitetstilbud til deres samarbejdsklubbers pigespillere, og det viser et stærkt århusiansk sammenhold, at vi gør det fælles. Det viser hvor meget vi kan, når vi gør det i fællesskab klubberne imellem, siger kvindeformand i VSK Aarhus, Marie Greve.

Det viser hvor meget vi kan, når vi gør det i fællesskab klubberne imellem.

Marie Greve, kvindeformand VSK Aarhus
Hos AGF glæder man sig til Pigernes Dag på Ceres Park og til at byde pigespillere fra alle klubbens samarbejdsklubber indenfor og ikke mindst til kampen på Ceres Park. 

- Vi oplever flere og flere piger og kvinder til vores kampe i 3F Superligaen og vi kan også se en stigende interesse for kvindefodbolden. Så vi glæder os til at åbne dørene på Fredensvang og Ceres Park, hvor Arbejdernes Landsbank er med til at løfte arrangementet. Der er mange dygtige klubber inden for pige- og kvindefodbold i Aarhus og de gør et flot stykke arbejde. Så vi er glade for, at de vil besøge os og vi ser i fællesskab frem til at skabe endnu mere fokus på pige- og kvindefodbolden her i byen, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Der er kampstart på VSK - OdenseQ på Ceres Park lørdag 2. november kl. 15, hvor der er gratis entré for alle.